Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Piliç Yahnisi Tarifi | Yahniler | Yemek Tarifleri
Piliç Yahnisi
Pratik Piliç Yahnisi Tarifi

Malzemeler

2adet piliç
2adet soğan
3adet domates
2adet patates
60gr margarin
2kaşık sıvıyağ
2,5bardak sıcak su
karabiber
tuz

Yemek Tarifi

Piliçleri temizleyip tütsüleyin, tüy kalmasın.
Yıkadıktan sonra parçalara ayırın.
Yağları bir tencerede kızdırıp piliçleri burada kızartın.
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın, kızaran piliçlere katıp kavurun.
Soğanlar ölünce de kabuksuz doğradığınız domatesleri karıştırın.
Tuz ve baharat ekleyip suyu katın; 1,5saat kaynatıp sıcak olarak servis edin.
1saat kaynattıktan sonra içine minik doğradığınız patatesleri de katın, pişsinler.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Kerevizleri soyup ortadan ikiye kesin ve içlerini oyup çıkartın. Kararmasını önlemek için limonlu suda bekletin.

Derin bir kabın içine un, yumurta ve tuzu alarak iyice yoğurun. 1 cm kalınlığında açın

Derin bir kaseye unu alın ve ortasını havuz şeklinde açın. Ilık su veya sütün içinde toz maya ve tozşekeri eritin.

Yufkaları düz bir zemine yayın. Önce ikiye, daha sonra her parçayı da üçe bölüp 18 adet yufka elde edin. Soğanı yemeklik doğrayın.

Crowne Plaza Hotel'in Souf Chef'inden Alman mutfağının vazgeçilmez çorbalarından olan Kremalı Patates Çorbası tarifi.. Nisan ayında tadılabilecek...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri