Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Koyun Eti Yahnisi Tarifi | Yahniler | Yemek Tarifleri
Koyun Eti Yahnisi
Pratik Koyun Eti Yahnisi Tarifi

Malzemeler

1kg koyun eti
1tas arpacık soğanı
2kaşık margarin
1kaşık salça
1kaşık un
Tuz, su

Yemek Tarifi

Tencerede yağı kızdırın ve etleri suyunu salıp çekene kadar kavurun.
Soyduğunuz soğanları bütün olarak atın, onlar da soteleşince salça ve baharatı karıştırın.
Suyunu ve tuzunu ayarlayarak ağır ateşte pişirin.
Kaynayınca unu karıştırın, suyu koyulaşsın.
İyice kaynatarak servis edin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

İlk önce soğan, pırasa, havuç, patates, fasulye ve kerevizi küçük küçük doğrayın. Daha sonra bir tencereye sıcak su ilave edin. Önce fasulyeyi koyup 10 dakika pişirin. Diğer sebzeleri de ilave edip pişirmeye devam edin.

İtalyan mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden biri olan Ravioli, üç aşamalı bir yemek. Crowne Plaza Hotel'in usta aşçısı Ali Elikkaya sizler için anlattı...

Pudra şekerini kalın tabanlı bir tencerede, kısık ateşte, hiç karıştırmadan eritin. Karamel rengi alınca fırına dayanıklı 6 küçük kabın içine bölüştürün.

Tatlandırıcıları yumurtayla birlikte bir kabın içinde iyice çırparak eritin.

Vejetaryenler için pizza tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri