Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Beze Tatlısı Tarifi | Tatlılar | Yemek Tarifleri
Beze Tatlısı
Pratik Beze Tatlısı Tarifi

Malzemeler

6adet yumurta akı
1bardak pudra şekeri
1bardak çekilmiş fındık

Yemek Tarifi

Yumurtaları pudra şekeri ile 30dk çırpın ve fındığı karıştırın.
Bu karışımı krema torbasına doldurup yağlanmış tepsiye sıkın.
160derecede de kızarana kadar pişirin.
Soğuduğu vakit servis edin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Krustadin için, tozşekerle unu karıştırın. Margarini ekleyin. Yumurta aklarını tek tek yedirerek çırpın.

Ot ve sebze zengini Batı Ege mutfağından pratik, lezzetli, hafif bir yemek...

Blender buzla doldurulduktan sonra sırasıyla önce alkollüleri ardından da çilek şurubu, muz, çilek taneleri ve lime ilave edilerek karıştırılır. Uzun bir bardağa konularak servis edilir.

Kıymayı un, yumurta, süt ve tuz ilave ederek yoğurun. Elde ettiğiniz hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlak köfteler hazırlayın.

Un ve tuz bir kaba elenir. Kuru maya karıştırılır. El dayanacak sıcaklıkta süt, unun ortasına açılan çukura dökülür.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri