Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Armutlu Kup Tarifi | Tatlılar | Yemek Tarifleri
Armutlu Kup
Pratik Armutlu Kup Tarifi

Malzemeler

5adet armut
1poşet kremşanti
1bardak süt
2kaşık şeker
½ paket çilek jölesi

Yemek Tarifi

Armutların kabuklarını soyup üst taraflarından kapak kesin, içini çıkarın, ardından haşlayın.
Jöleyi ve kremşantiyi hazırlayın.
Jöleye fazladan 1bardak soğuk su ve 1kaşık şeker karıştırın.
Suyunu süzdüğünüz armutları önce kuplara yerleştirin çevresine jöleden paylaştırın içine de kremşantiden.
Buzdolabında 2 saat soğutup servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ton balığının yağını süzdükten sonra derin bir kaba alıp bir çatalla ezin.

Polat Renaissance İstanbul Hotel pastane mutfağından Emrah Moğultay'dan muhteşem bir kek. Dışı kek, içi akışkan çikolata olan bu tada bayılacaksınız.

Ekmeğin bir ucunu keserek kapak şeklinde açın. Kaşık yardımıyla içini çıkarıp bir kaba ufalayın. Taze soğanları temizleyip kıyın.

İftar sofraları için çok lettezli bir yemek tarifi

1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralım.Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini alalım.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri