Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kabak Sufle Tarifi | Sebze Yemekleri | Yemek Tarifleri
Kabak Sufle
Pratik Kabak Sufle Tarifi


Kabak Sufle (6 Kişilik)

Malzemeler


4 Kabak
4 Yumurta
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Dal Taze Soğan
1 Su Bardağı Un
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Çay Bardağı Kaşar Rendesi
1 Çay Bardağı Hindistancevizi rendesi
1 Paket Kabartma Tozu
Tuz
Karabiber

Yemek Tarifi


Kabakları temizleyip rendeleyin.
Dereotu, maydanoz ve taze soğanları yıkayıp ince ince kıyın.

Çukur bir kaba yumurtaları kırın.
Tuz ve karabiber ilave ederek çırpın.
Rendelenmiş kabak, kıyılmış dereotu, maydanoz ve yeşil soğanı ilave ederek karıştırın.
Peynir, kabartma tozu, sıvıyağ, un ve hindistancevizi rendesini ekleyip yeniden karıştırın.

Sufle kaplarını yağlayın ve hazırladığınız harcı dökün.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Bademleri robottan geçirin. Tüm malzemeyi birbirine iyice yedirin.

Mercimeği üstünü aşacak kadar su ile ocağa koyun. Kaynamaya başlayınca altını kapatın ve ağzı kapalı bir şekilde dinlenmeye bırakın.

Oda ısısında yumuşatılmış margarin ve tozşekeri mikserle çırpın. Un, nişasta, kabartma tozu ve kakaoyu ekleyip çırpmaya devam edin.

Havucu temizleyip küp küp doğrayın. Pırasayı temizleyip halka halka dilimleyin. Lahana yapraklarını incecik şeritler halinde doğrayın.

Bulguru ince delikli bir süzgece aktarıp üzerine sıcak su gezdirin. Suyu süzdükten sonra başka bir kaba aktarıp üzerine çok az su gezdirin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri