Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Rostolu Kanepe Tarifi | Sandviç - Kanepeler | Yemek Tarifleri
Rostolu Kanepe
Pratik Rostolu Kanepe Tarifi

Malzemeler

4 dilim dana eti, haşlanmış
4 dilim francala ekmeği
1 adet biber turşusu
1/2 demet maydanoz
4 adet yumurta
60 gr kapari
zeytinyağ
tuz

Yemek Tarifi

Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın.
Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın.
Et parçalarını birer parça olacak şekilde ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin.
Üzerine ince kıydığınız maydanoz, yumurta akı, biber ve kapariyi dizin.
Yumurta sarılarını en üste, ekmeğin ortasına yerleştirdikten sonra, servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Son Aranan Yemek Tarifleri

İspanyol usulü şarap soslu piliç göğsü yemeği olan Pollo Al Jerez Mart ayında Crowne Plaza'da servise sunulacak özel bir yemek...

Çikolataları ufak ufak doğrayın. Margarini, pudraşekerini, unu, yumurtaları ve doğranmış çikolataları geniş bir kaba alın.

Yarım kg semizotunu ayıklayıp irice doğrayın. 4-5 dal kıyılmış taze sarımsak, yarım kg yoğurt ve tuzu karıştırın.

18 cm derinliğinde kare kek kalıbının tabanına yağlı kağıt yerleştirin. Sonra her tarafını iyice yağlayın.

Pizza Venti'nin spesiyallerinden lezzetli mi lezzetli bir tarif... İlter Kanat'ın Venti Venti dediği bu pizzaya bayılacaksınız...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri