Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Komposto Hoşaf ve Tarifleri
Bademli Ayva Kompostosu Bademli Ayva Kompostosu
Pratik Bademli Ayva Kompostosu Tarifi

Bademli Ayva Kompostosu Malzemeler 2 Ayva 5 Su Bardağı Su 2 Su Bardağı Tozşeker 3 Karanfil 1 Yemek Kaşığı İzmir Üzümü 1 Yemek Kaşığı Soyulmuş Badem Yemek Tarifi Ay...


Dut Hoşafı Dut Hoşafı
Pratik Dut Hoşafı Tarifi

Dut Hoşafı Malzemeler 2 su bardağı kuru beyaz dut 1 su bardağı kuru ekşi kayısı 8 su bardağı su 1,5-2 su bardağı şeker Yemek Tarifi Dutu ayıklayın, soğuk suda yarı...


Karışık Komposto Karışık Komposto
Pratik Karışık Komposto Tarifi

Karışık Komposto Malzemeler 1/2 kg. Mevsim meyvesi 1,5 su bardağı Tozşeker 5 su bardağı Su Karanfil Yemek Tarifi Mevsim meyvelerini ayrı ayrı kaplara küçük küçük...


Kayısı Kompostosu Kayısı Kompostosu
Pratik Kayısı Kompostosu Tarifi

Kayısı Kompostosu (6 Kişilik) Malzemeler 250 gr Kuru Kayısı 6 Su Bardağı Su 1 Su Bardağı Tozşeker Yemek Tarifi Kayısıları sıcak suda yıkayıp süzün. 6 Su bardağı k...


Saray Kompostosu Saray Kompostosu
Pratik Saray Kompostosu Tarifi

Saray Kompostosu (4 kişilik) Malzemeler 250 gram balkabağı 1 cay bardağı kuru üzüm 1. 5 su bardağı tozşeker 4 su bardağı su 1 çay bardağı limon suyu Yemek Tarifi T...


Son Aranan Yemek Tarifleri

Kestaneleri sıcak suda 15 dakika haşlayıp ayıklayın. Kuru kayısı ve kuru eriği sıcak suda bekleterek şişmelerini sağlayın.

Geniş bir salata kabının içersine göbek salatayı doğrayıp ananas, dana jambon, tavuk jambon ve mısır ilave edin. Üzerini lahana, domates, havuç, salatalık, roka ile süsleyin.

Soğan ve sarımsakları soyup kıyın. Margarini tavada eritip soğanları pembeleştirin. Kıymayı ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. 1 tutam tuz ve karabiber ekin.

Soğanları soyun ve yarım halkalar halinde doğrayıp bir tutam tuzla ovan. Cevizi ekleyip karıştırın

Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri