Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Denizaltı Tarifi | Kanepe ve Ekmek | Yemek Tarifleri
Denizaltı
Pratik Denizaltı Tarifi


Denizaltı (4 Kişilik)

Malzemeler


2 Adet uzun Ekmek
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Dövülmüş Sarmısak
225 gr Domates Sosu
Peynirle Tatlandırılmış Spagetti(pişmiş)
2 Dilim Jambon
2 Dilim Taze Kaşar

Yemek Tarifi


Fırını 180 derece ısıtın.
Bir fırın tepsisini hafifçe yağlayın.
2 adet ekmeği ikiye bölün.
Tereyağı ve sarmısağı karıştırıp, ekmek hamurlarının üzerine sürün.
Dilimleri fırın tepsisine yerleştirin.

Her ekmeğin üzerine spagettiden koyun.
Jambonu ince ince dilimleyin.
Spagettinin üzerine dilimleri yerleştirin.
Taze kaşar dilimlerini ince ince kesin.
Taze kaşar dilimlerinin spagettilerin üzerine çapraz şekilde yerleştirin.
Fırına sürerek 12 dakika pişirip servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Yaz aylarında yapılabilecek hafif ve çok lezzetli bir tarif. Polat Renaissance İstanbul Hotel'in ödüllü aşçısı Süleyman Engin sizler için anlattı...

Tavuk seven sevgililer için lezzetli bir yemek. Hem keyifli bir akşam geçirmek hem de farklı bir yemek yemek isteyenlere özel...

Un, bir kahve fincanı süt, sıvıyağ, tozşeker ve bir tutam tuzu derin bir kasede kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Sucuğun zarını soyup minik minik doğrayın. Mantının hamuru için un, su, tuz ve yumurtayı bir karıştırma kabında yoğurun.

Kıymayı- yağsızsa yağ ile birlikte - kavuralım. Soğanı ekleyip kavurmaya devam edelim. Salçayı, baharatı ekleyip biraz daha kavurduktan sonra pirinç, tuz ve maydanozu ekleyip altını kapatalım.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri