Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Portakal Suyu Tarifi | İçki ve İçecekler | Yemek Tarifleri
Portakal Suyu
Pratik Portakal Suyu Tarifi

Malzemeler

1 adet limon
8 adet portakal

Yemek Tarifi

Portakalların ve limonun suyunu sıkın bir sürahi içine alın.
Kırılmış buzlarla birlikte soğuk olarak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Et tutkunları için çok pratik ve lezzetine doyulmayan bir yemek. Hacıbozanoğulları Yeşilyurt'un usta aşcısı Nurullah Çalakkolu'dan sac kavurma...

Kırım, Kafkas ve Balkan etkilerinin görüldüğü Eskişehir mutfağında hamurişleri ağırlıkta. Kapama da bunlardan biri...

Öncelikle eti kuşbaşı doğrayın ve tencereye alın. Tereyağıyla birlikte kavurun. Kuşbaşı doğranmış sivri biberi ekleyip, kavurmaya devam edin.

Patatesleri yıkayıp, tuzlu suda haşlayıp, kabuklarını soyun. Çatalla iyice ezip, püre haline getirin.

Un, zeytinyağı, kekik, tuz ve suyu çukur bir kaba alıp karıştırın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri