Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Mantarlı Pirzola Tarifi | Et Yemekleri | Yemek Tarifleri
Mantarlı Pirzola
Pratik Mantarlı Pirzola Tarifi


Mantarlı Pirzola (2 Kişilik)

Malzemeler


1 Çorba Kaşığı Margarin
4 Adet Pirzola
1 Adet Soğan
4 Adet Mantar
1 Adet Biber
1 Adet Domates
Tuz , Karabiber

Yemek Tarifi


Tavaya margarini alın.
Karıştırarak eritin.
Pirzolaları yağda çevirin.
İyice pişince tavadan alın.
Yemeklik doğranmış soğanları tavaya koyup, üzerine iri iri doğranmış mantarları ekleyin.
Domates ve biberi küçük küçük doğrayıp, tavada karıştırın.

Tuz ve karabiberi ekleyin.
10 dakika daha pişirin.
İçine yeniden pirzolaları ekleyip, pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Rendelenmiş kaşar yada gravyer peyniriyle hazırlanan beyin tava, meze olduğu gibi değişik bir giriş yemeği olarak da servis edilebilir.

Piyazlık doğranmış soğanı, zeytinyağında soteleyin. Pirinci ilave ederek 10 dakika orta ateşte kavurun.

Yemekevi.tv'den sıcak yaz günlerinde içinizi serinletecek lezzetli bir salata. Formunu korumak ve hafif yemek yemek isteyenler için Polat Renaissance İstanbul Hotel'in ödüllü aşçısı Serkan Akgül anlattı...

Kayısılar bir kaba konup, soğuk su ile örtülüp bir gece bekletilir. Yumuşayan kayısılar bir tencereye suyu ile birlikte alınır.

Kayısı ve erikleri ıslatın. Tencereye alıp 8 bardak su ekleyin ve kaynatın. Kuş gözü erişteyi ilave edip karıştırarak pişirin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri