Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Dondurmalar ve Tarifleri
Beyaz Çikolatalı Parfe Beyaz Çikolatalı Parfe
Pratik Beyaz Çikolatalı Parfe Tarifi

Beyaz Çikolatalı Parfe (10 Kişilik) Malzemeler 225 gr Beyaz Çikolata 2. 5 Su Bardağı Süt Kreması 1/2 Su Bardağı Süt 5 Yumurta Sarısı 1 Çorba Kaşığı Tozşeker 1 Çay Bardağı Hind...


Çikolatalı Bademli Kup Çikolatalı Bademli Kup
Pratik Çikolatalı Bademli Kup Tarifi

Çikolatalı Bademli Kup (6 Kişilik) Malzemeler 60 gr Bitter Çikolata 4 Adet Yumurta Sarısı ½ Su Bardağı Toz Şeker 1 Çorba Kaşığı Bal 1 Tatlı Kaşığı Nescafe 2 Tatlı Kaşığı Su 20...


Çikolatalı Kup Çikolatalı Kup
Pratik Çikolatalı Kup Tarifi

Çikolatalı Kup (1 Kişilik) Malzemeler 1 Paket Krema (küçük) 3 Top Çikolatalı Dondurma Bir Miktar Bitter Çikolata Yemek Tarifi Kup bardağınızın altına bolca krema k...


Çilekli Kup Çilekli Kup
Pratik Çilekli Kup Tarifi

Çilekli Kup (1 Kişilik) Malzemeler 1 Top Çilekli Dondurma 1 Top Fıstıklı Dondurma 1 Top Limonlu Dondurma 2 Çorba Kaşığı Çilek Sosu 50 gr Krem Şanti Yemek Tarifi Çi...


Dondurmalı Krep Dondurmalı Krep
Pratik Dondurmalı Krep Tarifi

Dondurmalı Krep (4 Kişilik) Malzemeler 2 Su Bardağı Süt 5 Kahve Fincanı Un 6 Yumurta 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 2 Kesme Şeker 8 Top Dondurma Tuz KARAMEL SOS MALZEMESİ 1. 5 Su B...


Krokanlı Parfe Krokanlı Parfe
Pratik Krokanlı Parfe Tarifi

Krokanlı Parfe (6 Kişilik) Malzemeler 3 Çorba Kaşığı Konyak 3 Yumurta Akı 7 Kahve Fincanı Pudra Şekeri 400 gr Kremşanti 100 gr Fındıklı Krokan 300 gr Böğürtlen 6 Kokteyl Kiraz...


Yufkalı Vanilyalı Dondurma Yufkalı Vanilyalı Dondurma
Pratik Yufkalı Vanilyalı Dondurma Tarifi

Yufkalı Vanilyalı Dondurma (4 Kişilik) Malzemeler 1 Su Bardağı Süt 2 Su Bardağı Süt Kreması 2 Paket Vanilya 6 Yumurta Sarısı 1 Su Bardağı Tozşeker 1 Yufka 100 gr Eritilmiş Mar...


Son Aranan Yemek Tarifleri

Yerelmasını temizleyip küçük yumruları olduğu gibi bırakın, büyüklerini küçüklerle aynı boyuna kesin. Yarım limon suyu ilave edilmiş suda bekletin.

Sıvıyağ, yoğurt, tozşeker ve yumurtayı iyice çırpın. Unu ilave edip, karıştırın.

Öncelikle tozşeker ve yumurtayı derin bir kabın içinde çırpın. Üzerine sıvıyağı ekleyip çırpmaya devam edin.

Et ve sebzeleri çiğden bir güvece koyun. Tuz ve biberim serpin. Sarımsağı katın.Bu işlemi yaparken etleri alta, daha ağır pişen taze fasulye etlerin yanına, patlıcan,kabak ve bamya gibi daha kolay pişen sebzeleri ise üste koyun.

Bisküvileri robottan geçirip, toz haline getirin. Margarini eritip bisküvilere karıştırın. Hazırladığınız karışımı tart kalıbının içine döküp, bir spatula ile üzerini düzeltin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri