Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kuru Fasulyeli Koyun Yahnisi Tarifi | Yahniler | Yemek Tarifleri
Kuru Fasulyeli Koyun Yahnisi
Pratik Kuru Fasulyeli Koyun Yahnisi Tarifi

Malzemeler

1kg koyun eti 400gr kuru fasulye 400gr arpacık soğanı 2adet domates 50gr margarin 3kaşık sıvıyağ 5bardak sıcak su tuz

Yemek Tarifi

Fasulyeyi akşamdan ıslatıp ertesi gün haşlayın.
Bir tencere içinde yağları kızdırarak yağsız kemikli etleri bütün soğanlarla kavurun.
Et suyunu salıp çeksin domatesi katın.
Tuz ve suyunu ayarlayarak kısık ateşte 1saat kaynatın.
Zamanı dolunca fasulyeyi buraya ekleyin.
Bu şekil 1saat daha kaynatıp ocaktan alın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Yağı, unu ve parçalara ayırdığınız mayayı bir el mikseri ile iyice karıştırın. Daha sonra elinizin de yardımı ile yumuşak bir hamur oluşturun.

Un, bir kahve fincanı süt, sıvıyağ, tozşeker ve bir tutam tuzu derin bir kasede kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Derin bir kasede maden suyu ve sıvıyağı karıştırın. 2 adet yufkanın arasına bu karışımdan sürün ve üst üste yerleştirin.

Tost ekmeğinin kabuklarını kesin. İç kısımlarını balık yumurtasıyla birlikte robottan geçirin.

Sandviç ekmeklerini enlemesine iki parçaya ayırıp, tepsiye dizin. Süt ve domates salçasını karıştırıp, ekmekleri ıslatın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri