Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Koyun Eti Yahnisi Tarifi | Yahniler | Yemek Tarifleri
Koyun Eti Yahnisi
Pratik Koyun Eti Yahnisi Tarifi

Malzemeler

1kg koyun eti
1tas arpacık soğanı
2kaşık margarin
1kaşık salça
1kaşık un
Tuz, su

Yemek Tarifi

Tencerede yağı kızdırın ve etleri suyunu salıp çekene kadar kavurun.
Soyduğunuz soğanları bütün olarak atın, onlar da soteleşince salça ve baharatı karıştırın.
Suyunu ve tuzunu ayarlayarak ağır ateşte pişirin.
Kaynayınca unu karıştırın, suyu koyulaşsın.
İyice kaynatarak servis edin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ispanakları yıkayıp yapraklarını ince ince kıyın. Kuru soğanı rendeleyip bir kaşık margarinle pembeleştirin. Ispanakların suyunu sıkarak soğana ilave edin.

Fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın. Pandispanya hamurunu pakette belirtildiği şekilde hazırlayıp tepsiye dökün, 175° ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.

Ramazan sofralarını renklendirecek ve tatlandıracak bir kebap tarifi. The Marmara Pera Hotel'in mutfak şefi Abdullah Yanık sizler için anlattı...

Anneler Günü için sevgiyle yapılmış bir anne yemeği. Yemekevi.tv'nin konuk annesi Sofra Dergisi Yemek Danışmanı Elmas Yetgin oldu.

Domates ve soğanın kabuğunu soyun. Çarliston biber ve domatesin çekirdekli kısmını temizleyin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri