Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Piliç Pane Tarifi | Tavuk ve Hindi | Yemek Tarifleri
Piliç Pane
Pratik Piliç Pane Tarifi


Piliç Pane

Malzemeler


1 adet Tavuk but
1 adet Tavuk göğüs
1 çay bardağı Un
2 bardak Süt
2 adet Yumurta
2 çay bardağı Galete unu
2 çorba kaşığı Yağ

Yemek Tarifi


1 çorba kaşığı yağda 1 çay bardağı un süt ilavesiyle karıştırılır.
Koyulaşmaya başladığında, ocaktan alınır ve 10 dakika bekletilir.
Piliç eti (4 parçaya bölünmüş) önce bu sosa sonra çırpılmış yumurta ve galete ununa batırılır.
Kızgın yağda 5 dakika kızartılır.
Mevsim sebzeleriyle servis yapılır.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Oktay Usta'nın tarifi

Yılbaşı sofraları için muhteşem bir tarif. Unutulmaz bir davet vermek istiyorsanız Rejans'ın şefi Server Mersin'in portakallı ördek tarifini mutlaka deneyin!

İnce doğradığınız patatesleri sıvıyağda kızartıp kenara alın. Bifteği bir parmak kalınlığında doğrayıp kızartın. Yoğurdu ve suyu bir kaba alın.

Oda sıcaklığındaki margarini tozşekerle karıştırın. Üzerine yumurtaları ekleyip çırpın.

Patlıcanları alacalı şekilde soyup, iri küp şeklinde doğrayın. Acısının çıkması için, tuzlu suda 15 dakika bekletin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri