Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kaşarlı Tavuk Sarması Tarifi | Tavuk ve Hindi | Yemek Tarifleri
Kaşarlı Tavuk Sarması
Pratik Kaşarlı Tavuk Sarması Tarifi


Kaşarlı Tavuk Sarması (4 Kişilik)

Malzemeler


4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 adet yumurta
Kızartmak için: Sıvı yağ

Yemek Tarifi


Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın.
Tavukların içine bu harcı doldurun.
Rulo biçiminde sarın.

Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın.
Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın.

Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun.
Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Acurları buruşuklukları gidene kadar haşlayın. Pirinci yıkayıp bir kenara alın.

Peynirli malzeme için domateslerin çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince dilimler halinde doğrayın. Peynirinin üçte birini küp küp halinde doğrayın.

Unun ortasını açın.İçine yumrta,yoğurt ve ayçiçek yağını koyun.Kabartma tozunu ve suyu ekleyip karışımı hamur haline getirin.Üzerine bir bez örterek 15 dk dinlendirin.

Çırağan Sarayı mutfağının usta aşçısı Hüseyin Ulaş sizler için İran usulü kebap tarifi verdi. Tadı ve sunumuyla göz kamaştıran bu lezzeti mutlaka deneyin...

Diabet hastaları için işkembe çorbası tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri