Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kabak Püreli Tavuk Tarifi | Tavuk ve Hindi | Yemek Tarifleri
Kabak Püreli Tavuk
Pratik Kabak Püreli Tavuk Tarifi


Kabak Püreli Tavuk (4 Kişilik)

Malzemeler


2 Kabak
4 Tavuk Göğsü
200 gr Yoğurt,
8 Diş Sarımsak
1 Tatlı Kaşığı Salça
Tuz, Karabiber

Yemek Tarifi


Kabakları temizleyip 3-4 parçaya kesin.
Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Kabakları ezerek püre haline getirin.
1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ilave edin.
Kabak püresini ekleyip karıştırın.

Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 diş ezilmiş sarımsak, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın.
Tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin.
Yağsız tavada önlü arkalı pişirin.
Kabak sosuyla birlikte servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Soğan ve sarımsağı tavada çevirin. Jüyen doğranmış bonfile ilave edin. Mantar ve zeytinyağını ekleyerek soteleyin. Demiglas sos koyun ve pişirin. Krema ilave ederek lezzetlendirin.

Fasulyeyi akşamdan (yani en az 12 saat öncesinden) yıkadıktan sonra, üzerini 2 parmak aşacak kadar su ile ıslatın.

Çocukların keyifle yiyeceği bir muffin tarifi..

Ramada Plaza İstanbul Hotel aşçılarından Ercan Erkan'dan sunumu ve lezzetiyle muhteşem bir yemek. Mutlaka deneyin...

İftar sofraları için çok lettezli bir yemek tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri