Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Enginarlı Piliç Tarifi | Tavuk ve Hindi | Yemek Tarifleri
Enginarlı Piliç
Pratik Enginarlı Piliç Tarifi


Enginarlı Piliç (2) (1 Kişilik)

Malzemeler


1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet küp doğranmış tavuk göğsü
1 adet sivribiber
1 adet domates
1 adet haşlanmış enginar
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Yemek Tarifi


Tereyağını tavada eritin.
Piliç etini tereyağında arasıra çevirerek sote edin.
Biber ve soğanı yemeklik doğrayıp, tavaya ekleyin.
Domatesi küp biçiminde doğrayın.
Hepsini birlikte birkaç dakika daha kavurun.

Haşlanmış enginarı servis tabağına alın.
Üzerine eti yerleştirin.
Rendelenmiş kaşar peynirini serpip fırın ızgarasında eritin.
Soğutmadan hemen servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Makarnayı kaynayan tuzlu suya atın. 10-12 dakika haşlayın. Patlıcanlardan birini alacalı soyun.

Balık tutkunları için çok lezzetli bir tarif. İstanbul'un gözde mekanlarından Home Store Cafe'nin mutfak şefi Ali Kılıç sizler için anlattı...

Bayramı tatlı bir şekilde kutlamak için güzel bir tatlı tarifi...

Osman Salkım'dan farklı bir yahni tarifi...

Oldukça nefis ve pratik bir pizza tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri