Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Beze Tatlısı Tarifi | Tatlılar | Yemek Tarifleri
Beze Tatlısı
Pratik Beze Tatlısı Tarifi

Malzemeler

6adet yumurta akı
1bardak pudra şekeri
1bardak çekilmiş fındık

Yemek Tarifi

Yumurtaları pudra şekeri ile 30dk çırpın ve fındığı karıştırın.
Bu karışımı krema torbasına doldurup yağlanmış tepsiye sıkın.
160derecede de kızarana kadar pişirin.
Soğuduğu vakit servis edin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Hamur yoğurma kabına yoğurt, yumurta, margarin, tozşeker ve tuz koyup karıştırın.

Soğanı yemeklik doğrayın. Tereyağında kavurun. Mercimeği ekleyip kavurmaya devam edin.

Yumurta, şeker ve tuzu mikserle çırpıp süt ve fındık yağını ilave edin. Kakao, vanilya, un ve kabartma tozunu ekleyip çırpın.

lspanağı ayıklayın. Kök kısmını 5 cm. uzunluğunda keserek ayırın, iyice yıkayın.

Un, yoğurt, tozşeker, sıvıyağ, sirke, kabartma tozu ve bir tutam tuzu yoğurup, orta yumuşaklıkta bir hamur elde edin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri