Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Beze Tatlısı Tarifi | Tatlılar | Yemek Tarifleri
Beze Tatlısı
Pratik Beze Tatlısı Tarifi

Malzemeler

6adet yumurta akı
1bardak pudra şekeri
1bardak çekilmiş fındık

Yemek Tarifi

Yumurtaları pudra şekeri ile 30dk çırpın ve fındığı karıştırın.
Bu karışımı krema torbasına doldurup yağlanmış tepsiye sıkın.
160derecede de kızarana kadar pişirin.
Soğuduğu vakit servis edin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Margarini bir tencerede eritin. İnce doğranmış soğanı ekleyin. Pembeleşinceye kadar kavurun.

Kayısıları ve cevizi kıyın. Unu bir kaba eleyin. Ortasını havuz gibi açın. Tozşeker, yumurta ve oda sıcaklığındaki margarini ilave edip, yoğurun.

Manca, bir Kastamonu yemeği. Bu yemek aynı zamanda meze olarak da sunulabiliyor. Manca, karalahana'dan yapılıyor...

Bulguru tencereye alın. Üzerini kapatacak şekilde ılık su ilave edip, bekletin. 45 dakika sonra, suyunu süzün.

Öncelikle şerbeti hazırlayın. Bunun için suyu tencereye alın. Tozşekeri ekleyin. Kaynayınca limon suyunu karıştırın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri