Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Armut Tatlısı Tarifi | Meyve Tatlıları | Yemek Tarifleri
Armut Tatlısı
Pratik Armut Tatlısı Tarifi


Armut Tatlısı

Malzemeler


1 adet armut
2 adet karanfil
Yeteri kadar tarçin, su
50 gr toz şeker

Yemek Tarifi


Armutun içerisini oyup kabuğunu soyarak tepsiye koyun.
İçerisine karanfil, tarçin, su ve şeker koyun.

180 derecedeki firında pişirerek ılık servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Pikniğin vazgeçilmezi mangal keyfini Yemekevi.tv ile yaşayın. Parmaklarınızı yedirtecek ızgara kanat ve tavuk pirzola için bu terbiye tarifini unutmayın...

Kıyma ve sucuk baharatını derin bir kaseye alın. Dövülmüş sarımsaığı ilave edip bütün malzemeyi iyice yoğrun.

Sahrap Soysal'ın bayram tatlılarından biri...

Kırmızı lahanayı ince kıyıp tuzla ovun. Suyunu sıkın ve blenderden geçirin.

Ön hazırlık olarak soğanı ayıklayıp, küçük küpler halinde doğrayın. Domatesi, kabuğunu soyup çekirdeklerini temizledikten sonra iri zar biçimi doğrayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri