Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Armut Tatlısı Tarifi | Meyve Tatlıları | Yemek Tarifleri
Armut Tatlısı
Pratik Armut Tatlısı Tarifi


Armut Tatlısı

Malzemeler


1 adet armut
2 adet karanfil
Yeteri kadar tarçin, su
50 gr toz şeker

Yemek Tarifi


Armutun içerisini oyup kabuğunu soyarak tepsiye koyun.
İçerisine karanfil, tarçin, su ve şeker koyun.

180 derecedeki firında pişirerek ılık servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ayıklanan fasulyeler 1 küp kesmeşeker ile birlikte kaynayan suya atılır ve haşlanır.

Patlıcanları alacalı soyup uzunlamasına dilimleyin. Bir saat tuzlu suda bekletip iyice durulayın ve kurutun. Yumurtayı çırpın.

Farklı mutfakları denemek isteyenler için yepyeni bir tat. Polat Renaissance Hotel'den Ramazan Kemerpınar, Avusturya mutfağına ait olan Gulaş çorbasını sizler için anlattı...

Keki hazırlamak için, yumurtaları tozşekerle çırpın. Üzerine un, kabartma tozu ve kakao ekleyin.

13 yaşındaki küçük aşçı Merve Gül Başaran'dan süper bir tarif. Büyükler ve küçükler bu tatlıya bayılacak.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri