Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Hindi Eti Terbiyesi Tarifi | Soslar | Yemek Tarifleri
Hindi Eti Terbiyesi
Pratik Hindi Eti Terbiyesi Tarifi

Malzemeler

100 gr SİRKE
lüU gr ZEYTİNYAĞ
100 gr PORTAKAL SUYU
1 kahve kaşığı HARDAL
1 kahve kaşığı KETÇAP
1 kahve kaşığı PUL BİBER
1 kahve kaşığı KEKİK

Yemek Tarifi

- Etleri harmanlayıp 18 - 24 saat süreyle buz dolabında bırakın.

- Olduğu gibi ızgarada pişirin ve piştikten sonra tuzunu ayarlayın.

AFIYET OLSUN!
Prof.
Dr.
Aytuğ Akkor 'a teşekkür ederiz.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ayvaları yıkayıp istenen büyüklükte üçgen, küb veya dilimler halinde doğrayın. 1 adet limonun suyunu kattığınız suda bekletin.

Biberlerin sap kısımlarını kapak şeklinde kesip çekirdeklerini çıkarın. Domatesleri soyup küp küp doğrayın.

Fasulyeyi yıkayıp uç kısımlarını ve kılçıklarını temizleyerek kenara alın. Patatesleri soyup iri doğrayın.

Soğan ve sarımsağı rendeleyin. Soğan, sarımsak, tuz ve ıspanağı kısık ateşte, ıspanaklar yumuşayana dek pişirin.

Ekmek hamurunu 22 eşit parçaya ayırın. Parçaları top top yapıp üzerine yumurta akı sürün. 13 topu susama 9 topu haşhaşa bulayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri