Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Hindi Eti Terbiyesi Tarifi | Soslar | Yemek Tarifleri
Hindi Eti Terbiyesi
Pratik Hindi Eti Terbiyesi Tarifi

Malzemeler

100 gr SİRKE
lüU gr ZEYTİNYAĞ
100 gr PORTAKAL SUYU
1 kahve kaşığı HARDAL
1 kahve kaşığı KETÇAP
1 kahve kaşığı PUL BİBER
1 kahve kaşığı KEKİK

Yemek Tarifi

- Etleri harmanlayıp 18 - 24 saat süreyle buz dolabında bırakın.

- Olduğu gibi ızgarada pişirin ve piştikten sonra tuzunu ayarlayın.

AFIYET OLSUN!
Prof.
Dr.
Aytuğ Akkor 'a teşekkür ederiz.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Semizotunu yıkayıp, suyunu süzün. Bir servis tabağına alın.

Sağlığa çok faydalı bir bitki olan ısırgan otu salatasını hiç denediniz mi. Sağlıklı beslenmek istiyorsanız bu salatayı mutlaka deneyin...

Tatlı yiyip tatlı konuşmak isteyenler için Derya Aydın'dan hoş bir tarif.

Kabakları soyun ve tuzlu suda hafif çiğ kalacak şekilde pişirin. Süzgece alıp suyunu süzdürün.

Çilekli jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp, yarısını kuplara paylaştırın. Donması için buzdolabında 1 saat bekletin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri