Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Hardal Tohumu Sosu Tarifi | Soslar | Yemek Tarifleri
Hardal Tohumu Sosu
Pratik Hardal Tohumu Sosu Tarifi

Malzemeler

1kaşık hardal tohumu
1kaşık sirke
1kaşık hardal
1 Çay bardağı bira
1adet soğan
maydanoz

Yemek Tarifi

Hardal tohumunu havanda dövün, soğanı da çok ince kıyın.
Buraya kıyılmış maydanoz, hardal, bira ve sirkeyi de ilave ettikten sonra bir miktar da sıvıyağ dökün ve iyice karıştırın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Üzerine sıvıyağ gezdirip harmanladıktan sonra kenara alın.

Öncelikle soğan, sarımsak ve salçayı et suyuna ekleyin. Eti ilave edip, pişmeye bırakın.

Bayram sofranız için pratik bir Osmanlı yemeği. Güler Osmanlı Mutfağı'nın usta aşçısı Çetin Güler, pratikyemektarifleri.gen.tr okuyucuları için anlattı.

Peyniri ufalayın. Maydanozu kıyın. Yumurtaların sarılarını ve aklarını ayırın.

Çilekli jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp, yarısını kuplara paylaştırın. Donması için buzdolabında 1 saat bekletin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri