Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Hardal Tohumu Sosu Tarifi | Soslar | Yemek Tarifleri
Hardal Tohumu Sosu
Pratik Hardal Tohumu Sosu Tarifi

Malzemeler

1kaşık hardal tohumu
1kaşık sirke
1kaşık hardal
1 Çay bardağı bira
1adet soğan
maydanoz

Yemek Tarifi

Hardal tohumunu havanda dövün, soğanı da çok ince kıyın.
Buraya kıyılmış maydanoz, hardal, bira ve sirkeyi de ilave ettikten sonra bir miktar da sıvıyağ dökün ve iyice karıştırın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Lahanaları ince ince kıyın ve tuzla ovun. Havuçları jülyen doğrayıp lahanalara ekleyin.

Çukur bir tencereye 2 litre su koyun. Bir yemek kaşığı tuz ve yeteri kadar sıvı yağ koyup kaynatın.

Kıymayı, zeytinyağında sarımsaklarla beraber kavurun. Salça ve naneyi ekleyip birkaç kere karıştırın.

Öncelikle misket köfte için gendime, kıyma, rendelenmiş soğan, su ve tuzu bir kasede yoğurun.

Bir tencereye suyu koyup kaynatın. İçine ikiye bölünmüş makarnaları, 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını katıp 12 dakika haşlayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri