Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Altın horoz tereyağı Tarifi | Soslar | Yemek Tarifleri
Altın horoz tereyağı
Pratik Altın horoz tereyağı Tarifi

Malzemeler

20 dilim tereyağı için
1 küçük ince kıyılmış soğan
½ su bardağı beyaz şarap
200 gr tereyağı
bir tutam karabiber
1 çay kaşığı limon suyu
3 çorba kaşığı maydanoz
1 çay kaşığı köri
2 çorba kaşığı ince doğranmış kırmızı dolma biber konserve veya hafif yağda kabuksuz pişmiş

Yemek Tarifi

Bu tarifin içeriği güncellenmektedir.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Derin bir yoğurma kabının içine yumurtaları kırıp eritilip ılıtılmış yağı ekleyin. Üzerine lor, karbonat, un ve fındık içini ilave edip yoğurmaya başlayın

Yumurta, un, süt, sıvıyağ ve tuzu iyice çırpın. Karışımdan bir kepçe alarak yapışmaz yüzeyli bir tavada arkalı önlü pişirin.

Kuzu etlerini çöp şişe dizerek ızgarada pişirin. Bir kapta tereyağını eriterek lavaşları içerisinde ısıtın.

Bulguru yıkayıp süzün. Margarini tencerede eritip bulguru ilave ederek 3-4 dakika kavurun. Sıcak et suyu ve tuz ekleyip bir taşım kaynatın.

Makarnayı tuzlu suda 10 dakika haşlayın. Sonrasında suyunu süzüp bekletin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri