Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pirinçli Branç Tarifi | Sebze Yemekleri | Yemek Tarifleri
Pirinçli Branç
Pratik Pirinçli Branç Tarifi

Malzemeler

(6 kişilik)
3 bardak Amerikan pirinci
1 çorba kaşığı margarin
3-4 adet yeşil biber
100 gr taze mantar
6 yumurta akı
2 yumurta
Yarım bardak süt
50 gr cheddar veya otlu peynir
Tuz
Karabiber

Yemek Tarifi

Margarini geniş bir kap içinde orta ateşte kızdırın.
Küçük küçük doğradığınız havuç, yeşil biber ve mantarları ilave ederek 2 dakika pişirin.
Diğer tarafta, ayrı bir kase içinde yumurta aklarını çırparak, diğer tam yumurtaları, süt, tuz ve karabiberi de ilave edin.
Ocağın altını kısın ve yumurta karışımını sebzelerin üstüne dökün.
Devamlı olarak 1,5 veya 2 dakika kanştırın.
Pirinç ve peyniri ilave edin.
2 dakika daha pişirin.
Sıcak olarak servis edin.

AFİYET OLSUN!

Son Aranan Yemek Tarifleri

Elli gram bitter çikolatayı küçük parçalara bölün. Tereyağı, şeker, çikolata ve suyu tencereye alın.

Patlıcanları alacalı soyup, dilimleyin doğrayın. Domates dilimleriyle beraber şişlere geçirin.

Oda sıcaklığındaki margarin, sıvıyağ ve yoğurdu derin bir kapta karıştırın. Un ve kabartma tozunu yavaş yavaş ilave edin.

Eti yıkayıp tencereye alın. Üzerine su ve tuz ekleyin. Harlı ateşte kaynayana kadar pişirin.

Sıcak suda lahanaları haşlayın. Haşlanmış mercimek, ince kıyılmış soğan, maydanoz, bulgur, nane, karabiber, tuz ve sıvı yağı karıştırın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri