Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kabak Sufle Tarifi | Sebze Yemekleri | Yemek Tarifleri
Kabak Sufle
Pratik Kabak Sufle Tarifi


Kabak Sufle (6 Kişilik)

Malzemeler


4 Kabak
4 Yumurta
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Demet Dereotu
4 Dal Taze Soğan
1 Su Bardağı Un
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Çay Bardağı Kaşar Rendesi
1 Çay Bardağı Hindistancevizi rendesi
1 Paket Kabartma Tozu
Tuz
Karabiber

Yemek Tarifi


Kabakları temizleyip rendeleyin.
Dereotu, maydanoz ve taze soğanları yıkayıp ince ince kıyın.

Çukur bir kaba yumurtaları kırın.
Tuz ve karabiber ilave ederek çırpın.
Rendelenmiş kabak, kıyılmış dereotu, maydanoz ve yeşil soğanı ilave ederek karıştırın.
Peynir, kabartma tozu, sıvıyağ, un ve hindistancevizi rendesini ekleyip yeniden karıştırın.

Sufle kaplarını yağlayın ve hazırladığınız harcı dökün.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Çotanak fındık yağı ile unu 5 dakika kavurun. Naneyi ve salçayı ekleyin. Fındık ununu ilave edip, 2 dakika daha kavurun.

Sütü bir tencereye alın. Parmak değecek derecede ısıtın. Tozşeker ve mayayı ekleyin. Derin bir kaba unu havuz gibi açın.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Nil Şahin Gürhan'ın zeytinyağlı ıspanak tarifi ile formunuzu koruyun...

Dana jambonun her iki tarafını, tavada, hafifçe kızarana kadar pişirin. Tost ekmeklerini ekmek kızartma makinesinde kızartın.

Dolmalık biberlerin üst kısmını kesip içini iyice temizleyin. Soğanları küp biçiminde doğrayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri