Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Salamlı Kanepe Tarifi | Sandviç - Kanepeler | Yemek Tarifleri
Salamlı Kanepe
Pratik Salamlı Kanepe Tarifi

Malzemeler

5 dilim francala ekmeği
l tatlı kaşığı hardal
1 adet kornişon
5 dilim salam
40 gr tereyağ

Yemek Tarifi

Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın.
Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün.
Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun.
Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Son Aranan Yemek Tarifleri

Balıklardan fileto çıkarıp küp şeklinde doğrayın. İnce kıyılmış soğan ve sivri biberi sıvıyağda kavurun.

Ekmeğin bir ucunu keserek kapak şeklinde açın. Kaşık yardımıyla içini çıkarıp bir kaba ufalayın. Taze soğanları temizleyip kıyın.

Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Patatesleri soyun ve ince halkalar halinde dilimleyin.

Soğanları soyun ve yarım halkalar halinde doğrayıp bir tutam tuzla ovan. Cevizi ekleyip karıştırın

Köfteleri ızgarada çevirerek kızartın. 2 çorba kasığı Tereyağını tavada eritin, 1 cay kasığı kimyon, kırmızıbiber ve karabiberi ilave edip karıştırın. Pideleri küçük küçük doğrayın. Tavaya alıp karıştırın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri