Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Salamlı Kanepe Tarifi | Sandviç - Kanepeler | Yemek Tarifleri
Salamlı Kanepe
Pratik Salamlı Kanepe Tarifi

Malzemeler

5 dilim francala ekmeği
l tatlı kaşığı hardal
1 adet kornişon
5 dilim salam
40 gr tereyağ

Yemek Tarifi

Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın.
Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün.
Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun.
Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın.

AFIYET OLSUN!

Son Aranan Yemek Tarifleri

Sürmeli İstanbul Hotel'in usta aşçısı Bayram Dönmez, başlıca kebaplarımızdan biri olan Adana kebabın tarifini sizleri çin verdi...

Fırını önceden 170 derecede ısıtın. Yağı ve pekmezi ufak bir kapta düşük ısıda eritin. Ateşten aldıktan sonra zeytinyağını ekleyin.

Gaziantep mutfağından nefis bir çorba. Et ağırlıklı yemeklerden oluşan bu mutfakta çorbalarda da etten vazgeçilmiyor.

Çukur bir tencereye 2 litre su koyun. Bir yemek kaşığı tuz ve yeteri kadar sıvı yağ koyup kaynatın.

Unu bir tutam tuzu, yumurtayı, sıvıyağı ve sütü bir kapta iyice karıştırın. Çok hafif yağlanmış teflon tavaya yarım kepçe dolusu krem karışımından koyun.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri