Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Mayonezli ton balikli sandviç Tarifi | Sandviç - Kanepeler | Yemek Tarifleri
Mayonezli ton balikli sandviç
Pratik Mayonezli ton balikli sandviç Tarifi

Malzemeler

2 sandviç ekmeği (orta boy)
2 kaşık mayonez
1 kutu ton balığı
50 gr kereviz sapı (ince ince kıyılmış)
tuz, karabiber
1 domates
1 salatalık turşusu

Yemek Tarifi

Ton balığının yağının yarısını süzün daha sonra bir kapta mayonez ve kereviz sapıyla iyice karıştırın.
İsteğe göre tuz karabiber ekleyin domatesi ve salatalık turşusunu ince dilimler halinde kestikten sonra ton balığı karışımını ekmeğe sürün (kalın bir tabaka halinde).
Üstüne önce domatesleri ardından turşuları dizerek servise hazırlayın isteğinize göre malzemeleri geliştirebilirsiniz.

AFIYET OLSUN!
Cihan Boztarla'ya teşekkür ederiz.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Soğanları küçük küçük doğrayın veya robotta kıyın. Köftelik kıymayı bir tavada kavurun. Kıyma suyunu çekince margarini ekleyin. Malzemeye soğanları ilave edip yarım saat kadar pişirin.

Fırını 200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın, 8 küçük tartölet kalıbını yağlayın. Bisküvileri ufalayın. Yumurtaların akları ile sarılarını ayırın.

Soğanı, yarım demet maydanozu, domatesi ve sivribiberi doğrayıp bir kapta birleştirin.

Yeşil mercimeği yıkayıp haşladıktan sonra süzüp kenara alın. Karnabaharları çiçeklerine ayırın.

Baklayı yıkadıktan sonra, kararmaması için limon ve un karıştırılmış suyun içinde bekletin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri