Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
KARAÇAY USULÜ YUMURTALI EKMEK Tarifi | Sandviç - Kanepeler | Yemek Tarifleri
KARAÇAY USULÜ YUMURTALI EKMEK
Pratik KARAÇAY USULÜ YUMURTALI EKMEK Tarifi

Malzemeler

1 ADET EKMEK
3 ADET YUMURTA
1/2 ÇAY BARDAĞI SÜT
ÇOK AZ YAĞ
KAŞAR PEYNİRİ

Yemek Tarifi

EKMEKLERİ DİLİMLEYİN YUMURTALARI GENİŞ BİR KAPTA İYİCE ÇIRPIN.
SÜTÜ İLAVE EDİN EKMEKLERİN HER TARAFINI BU KARIŞIMA BATIRIN.
TEFLON TAVAYA YAĞI KOYUN EKMEKLERİ DİZİN.
OCAKTA ALTINI KIZARANA KADAR PİŞİRİN DÜZ TABAK YARDIMIYLA TERS ÇEVİRİN.
EKMEKLERİN ÜZERİNE DİLİMLİ KAŞAR PEYNİRİNDEN KOYUN VE TAVANIN KAPAĞINI KAPATIN PEYNİRLER ERİYİNCE SICAK SERVİS YAPIN.

AFİYET OLSUN.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Margarini eritip ılınması için bir kenara alın. Bisküvileri robottan geçirip toz haline getirin.

Yemekevi.tv, Ramazan'ın gülü güllacı yemekseverlerle buluşturuyor. Polat Renaissance İstanbul Hotel'in genç aşçılarından Engin Erbağuş sizler için anlattı.

Zeytinyağını tavaya alın. Piyazlık doğranmış soğanı ilave edip soteleyin. Havuç ve küp doğranmış kırmızı biberi ekleyip karıştırın.

Vanilyalı pudingi, süt ve vişne suyuyla birlikte ocağa oturtun. Kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin.

Taze kayısı kullanıyorsanız, su dolu tencerede bir taşım kaynatın (çok tatlı sevenler içine şeker katabilir).

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri