Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Avrat Salatası Tarifi | Salatalar | Yemek Tarifleri
Avrat Salatası
Pratik Avrat Salatası Tarifi


Avrat Salatası (4 Kişilik)

Malzemeler


2 Diş Sarmısak
2 Kök Taze Soğan
1 Ufak demet Maydanoz
1 Büyük Domates
2 Nar
1 Tatlı Kaşığı Nane
2 Yeşil Biber
2 Limon
Pulbiber, Tuz

Yemek Tarifi


Domates, taze soğan, biber ve sarmısağı çok in­ce, pirinç büyüklüğünde kıyarak iyice harmanlayin.

2 limonun ve 2 narın suyunu sıkarak kıyılmış malzemelerle karıştırın.

Naneyi de katarak karıştırın.
Dilerseniz, tuz, pulbiber ve nar pekmezi ekleyerek servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Kofikleri sıcak suda ıslatıp çıkarın. Bir kapta suyunu süzüp bekletin. Soğanları ince kıyın. Tavaya sıvıyağı boşaltıp kızdırdıktan sonra soğanları altın rengi alana dek kavurun.

Ramada Plaza İstanbul Hotel aşçılarından Ercan Erkan'dan sunumu ve lezzetiyle muhteşem bir yemek. Mutlaka deneyin...

Un, yumurta, sıvıyağ, limon suyu, su ve tuzu yoğurma kabına alın. Bütün malzemeyi iyice özleşene dek yoğurun.

Nohudu ve gendimeyi bir gece öncesinden ıslatın. Ayrı ayrı tencerelerde nohudu 3 su bardağı suda, gendimeyi 5 su bardağı suda yumuşayana kadar haşlayın.

Soğan ve sarımsağı yağda kavuralım. Tavuk kıymasını ekleyelim ve kavurmaya devam edelim.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri