Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Zürbiyet Tarifi | Reçeller-Marmelatlar | Yemek Tarifleri
Zürbiyet
Pratik Zürbiyet Tarifi

Malzemeler

150 gr pekmez
150 gr süzme bal
50 gr tereyağ
50 gr ceviz içi {iri kıyılmış}

Yemek Tarifi

Tereyağ bir tavada eritilir, pekmez ve bal ilave edilerek bir taşım kaynatılır.

Soğuduktan sonra ceviz katılır.
Kahvaltılarda ekmeğe sürülerek yenir.

AFIYET OLSUN !
Haluk Kurtar'a teşekkür ederiz.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Şebnem Sarp'tan şeker gibi bir yemek tarifi...

Soğanları temizleyip söğüş doğrayın. Domates ve sivribiberleri temizleyip küçük küçük doğrayın.

Yemekevi.tv'de Türk mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden pazı ve lahana sarması. Potal Renaissance İstanbul Hotel'in ödüllü aşçısı Mustafa Özkan'ın tarifini mutlaka deneyin.

Polat Renaissance Hotel'in Executive Chef'i T. Yücel Dereyayla'dan sevgililer gününe özel çok özel bir tarif. Bonfile tutkunları mutlaka denemeli...

Pizzanın üst malzemesi için, sosisleri ve sucuğu halka doğrayıp geniş bir kaba alın. Üzerine kıyılmış salam, sivri biber ve mantar ekleyin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri