Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Erişte Pilavı Tarifi | Pilavlar | Yemek Tarifleri
Erişte Pilavı
Pratik Erişte Pilavı Tarifi


Erişte Pilavı

Malzemeler


2 su bardağı fırınlanmış erişte
Yarım çay bardağı pirinç
3 yemek kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz

Yemek Tarifi


Beş su bardağı suyu kaynatıp içine tuz atın.
Pirinçleri yıkadıktan sonra bu suya ilave edin.
5-6 dakika pirinçleri pişirin.

Suya erişteyi ilave edin.
Suyunu çektirerek pişirin.
Tereyağını tavada kızdırıp erişteye dökün.
Yarım saat demlendirdikten sonra servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Bulgur ve suyu tencereye alıp, ocağa oturtun. Kaynadığında ocağın altını kısıp, kapağı kapalı şekilde 30 dakika pişirin.

Crowne Plaza Hotel'in Souf Chef'inden Alman mutfağının vazgeçilmez çorbalarından olan Kremalı Patates Çorbası tarifi.. Nisan ayında tadılabilecek...

Selmin Yağcıoğlu'ndan Yunan mutfağına ait, ilginç bir makarna tarifi...

Patatesleri soyup tuzlu kaynar suda 15 dakika haşlayın. Soğanları soyup ince ince doğrayın. 1 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırıp soğanları hafifçe pembeleştirin.

Keki hazırlamak için margarini eritip ılıtın. Şeker ve yumurtaları mikserle köpük köpük oluncaya kadar çırpın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri