Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Muzlu Jöleli Pasta Tarifi | Pasta Turta Tartlar | Yemek Tarifleri
Muzlu Jöleli Pasta
Pratik Muzlu Jöleli Pasta Tarifi


Muzlu Jöleli Pasta (8 Kişilik)

Malzemeler


2 Dilim Siyah Pandispanya
1.
5 Su Bardağı Krem Patisserie
4 Muz
1 Paket Toz Jöle

Yemek Tarifi


1 dilim pandispanyayı 18 cm.
çapındaki bir pasta çemberine koyun.
Pandispanyanın üzerini krem patisserie ile kaplayın ve
2.
ci pandispanyayı üzerine kapatın.

Pandispanyanın üzerini krema ile kaplayın.
4 muzu ikişer parçaya bölerek pandispanyanın üzerine düzgünce dizin.

Jöleyi suda eritin ve donmak üzereyken muzların üzerine dökün.
Pastayı buzdolabında dondurduktan sonra servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Derin bir kabın içine unu koyup ortasını havuz gibi açın. Oda sıcaklığındaki yumurtaları, eritilip ılıtılmış yağı, yoğurt ve karbonatı ilave edin.

Yaz aylarında yapılabilecek hafif ve çok lezzetli bir tarif. Polat Renaissance İstanbul Hotel'in ödüllü aşçısı Süleyman Engin sizler için anlattı...

Közlenmiş biberle yapılabilecek güzel ve lezzetli bir dolma. Ustasının al biber rulosu dediği bu yemeği Hacı Bozanoğulları Yeşilyurt'un aşçısı Alaaddin Kızılca anlattı.

Muzlu pudingi sütle karıştırarak pişirin. Arasıra karıştırarak soğumaya bırakın.

Un, bir kahve fincanı süt, sıvıyağ, tozşeker ve bir tutam tuzu derin bir kasede kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri