Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Muzlu Jöleli Pasta Tarifi | Pasta Turta Tartlar | Yemek Tarifleri
Muzlu Jöleli Pasta
Pratik Muzlu Jöleli Pasta Tarifi


Muzlu Jöleli Pasta (8 Kişilik)

Malzemeler


2 Dilim Siyah Pandispanya
1.
5 Su Bardağı Krem Patisserie
4 Muz
1 Paket Toz Jöle

Yemek Tarifi


1 dilim pandispanyayı 18 cm.
çapındaki bir pasta çemberine koyun.
Pandispanyanın üzerini krem patisserie ile kaplayın ve
2.
ci pandispanyayı üzerine kapatın.

Pandispanyanın üzerini krema ile kaplayın.
4 muzu ikişer parçaya bölerek pandispanyanın üzerine düzgünce dizin.

Jöleyi suda eritin ve donmak üzereyken muzların üzerine dökün.
Pastayı buzdolabında dondurduktan sonra servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ispanakları iyice yıkadıktan sonra sularını süzen ve arzu ettiğiniz şekilde doğrayın.

Kuzu gerdan etini, 6 su bardağı suda yumuşayana kadar iyice haşlayın. Suyunu başka bir tencereye süzün ve eti soğumaya bırakın.

Soğanı ince ince doğrayın, sarımsağı ezin. Havucu temizleyip rendeleyin, kerevizi soyup küçük klipler halinde doğrayın. Hazırladığınız sebzeleri tencereye alıp sıvıyağı ekleyin.

Kestane püresi, şeker ve yumuşatılmış tereyağını çukur bir kaba alın. Pürüzsüz bir kıvama gelinceye kadar mikserle çırpın.

Derin bir kabın içine maya, tozşeker, tuz, ılık süt ve ılık suyu koyun. Üzerine elenmiş unu ilave edin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri