Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Avaz Pasta Tarifi | Pasta Turta Tartlar | Yemek Tarifleri
Avaz Pasta
Pratik Avaz Pasta Tarifi


Avaz Pasta

Malzemeler


Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
2 adet elma
2 adet muz
1 paket krem şantî
1 su bardağı süt
1 paket bisküvi
Yarım paket çikolata sosu
Hindistan cevizi

Yemek Tarifi


Elmaları ve muzları küçük küçük doğrayın.
Krem şantiyle sütü karıştırın.
Bisküvileri parçalayın.
Cevizi de ekleyerek, karıştırın.
İstediğiniz şekildeki bir kabın içine yağlı kağıt serin.
Harmanladığınız bu malzemeleri yağlı kağıdın üzerine dökün.

Buzdolabında bir gece bekletin.
Donmuş olan pastayı düz bir tabağa ters olarak çevirin.
(Çikolata sosunu paketin üzerindeki gibi hazırlayın ve pastanın üzerine dökün).
Arzuya göre hindistancevizi ile süsleyerek servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Bademleri robottan geçirin. Tüm malzemeyi birbirine iyice yedirin.

Kıyma, bulgur, rendelenmiş soğan, nane, kimyon, karabiber ve tuzu karıştırıp yoğurun. Küçük köfte şeklinde yuvarlayın ve yağda kızartın.

Bezelyeleri bir tepsiye yayıp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika kuru olarak pişirin.

Kofikleri sıcak suda ıslatıp çıkarın. Bir kapta suyunu süzüp bekletin. Soğanları ince kıyın. Tavaya sıvıyağı boşaltıp kızdırdıktan sonra soğanları altın rengi alana dek kavurun.

Gaziantep mutfağından nefis bir çorba. Et ağırlıklı yemeklerden oluşan bu mutfakta çorbalarda da etten vazgeçilmiyor.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri