Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kaymaklı Kayısı Jölesi Tarifi | Meyve Tatlıları | Yemek Tarifleri
Kaymaklı Kayısı Jölesi
Pratik Kaymaklı Kayısı Jölesi Tarifi


Kaymaklı Kayısı Jölesi (8-10 Kişilik)

Malzemeler


1 kg kayısı püresi
200 gr kaymak
7 yaprak jelatin
2 kahve fincanı foz şeker
100 gr krem şanti

Yemek Tarifi


Kayısıyı püre haline getirip ocakta kaynatın.
Jelatini eriterek sıcak kayısı püresine yedirin.
Karışımı kalıplara dökün.

Jölenin ortasına bir krema torbası yardımı ile kaymak ve şanti sıkın.
Kaymaklı jöleleri buzdolabında 30 dakika dinlendirip istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Tavuk etini mutfak robotunda kıyma haline getirin. Sebzeleri rendenin ince tarafı ile rendeleyin.

Çocuklar için besin değeri çok yüksek, lezzetli bir tarif...

Öncelikle, 7 su bardağı toz şeker ve 8 su bardağı suyu kaynatın. İçine yarım lmonu sıkın.

Çırağan Sarayı mutfağının usta aşçısı Hüseyin Ulaş sizler için İran usulü kebap tarifi verdi. Tadı ve sunumuyla göz kamaştıran bu lezzeti mutlaka deneyin...

Azzur Restaurant'ın şefi Orhan Demirok'tan sevginizi anlatabilecek çok güzel ve pratik bir tatlı tarifi... Hem görüntüsü hem tadıyla vazgeçilmez...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri