Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Peynir Soslu Cevizli Papardelle Tarifi | Mantı ve Makarnalar | Yemek Tarifleri
Peynir Soslu Cevizli Papardelle
Pratik Peynir Soslu Cevizli Papardelle Tarifi


Peynir Soslu Cevizli Papardelle (1 Kişilik)

Malzemeler


1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 yemek kaşığı ceviz
Yarım çay bardağı tavuk suyu
1 yemek kaşığı krema
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1/6 bağ nane
Yarım çay kaşığı muskat
Yeteri kadar tuz
110 gr papardelle makarna

Yemek Tarifi


Papardelleyi 10 dakika haşlayın.
Tuzu alınmış beyaz peyniri tavuk suyu ile telle çırparak pişirin.
Krema, muskat, tuz, biber ilave edin ve tel süzgeçte süzdürerek sos yapın.

İnce kıyılmış maydanoz ve az zeytinyağı ile tavada sotelenmiş, kırılmış ceviz parçaları ilave edin.
Sosa karıştırın.
Haşlanmış makarna ile karıştırın.
Nane ile süsleyerek servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Soğanı ve sarımsağı robottan geçirip incecik doğranmasını sağlayın.

Kabuklarını soyduğunuz patatesleri yuvarlak ve ince dilimler halinde kestikten sonra 5 dakika suda bekletin.

Hamsiyi temizleyip kılçıklarını çıkarın. Dolmalık fıstıkları yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurup kenara alın.

14 yaşındaki İrem Ergüleç, arkadaşları için mutfağa girdi. Yaşıtlarına pratik, lezzetli bir makarna tarifi verdi.

Bayramda sevdiklerinize ikram edeceğiniz minik tatlıları evde kendiniz yapın...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri