Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Peynir Soslu Cevizli Papardelle Tarifi | Mantı ve Makarnalar | Yemek Tarifleri
Peynir Soslu Cevizli Papardelle
Pratik Peynir Soslu Cevizli Papardelle Tarifi


Peynir Soslu Cevizli Papardelle (1 Kişilik)

Malzemeler


1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 yemek kaşığı ceviz
Yarım çay bardağı tavuk suyu
1 yemek kaşığı krema
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1/6 bağ nane
Yarım çay kaşığı muskat
Yeteri kadar tuz
110 gr papardelle makarna

Yemek Tarifi


Papardelleyi 10 dakika haşlayın.
Tuzu alınmış beyaz peyniri tavuk suyu ile telle çırparak pişirin.
Krema, muskat, tuz, biber ilave edin ve tel süzgeçte süzdürerek sos yapın.

İnce kıyılmış maydanoz ve az zeytinyağı ile tavada sotelenmiş, kırılmış ceviz parçaları ilave edin.
Sosa karıştırın.
Haşlanmış makarna ile karıştırın.
Nane ile süsleyerek servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ayvaları yıkayıp istenen büyüklükte üçgen, küb veya dilimler halinde doğrayın. 1 adet limonun suyunu kattığınız suda bekletin.

Kebaplarıyla meşhur Antep'in kazan kebabı da tadılması gereken yemeklerden biri...

Pirzolaları geniş bir tabağa dizip, her iki taraflarına da tuz ve karabiber serpiştirip, kekiği ekleyin.

Soğan ve sarmısağı soyup kıyın. Kırmızı biberi küçük küçük doğrayın.

Un, süt kreması, nuar ve tavuk etini robottan geçirin. Maydanozu temizleyip kıyın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri