Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Komposto Hoşaf ve Tarifleri
Bademli Ayva Kompostosu Bademli Ayva Kompostosu
Pratik Bademli Ayva Kompostosu Tarifi

Bademli Ayva Kompostosu Malzemeler 2 Ayva 5 Su Bardağı Su 2 Su Bardağı Tozşeker 3 Karanfil 1 Yemek Kaşığı İzmir Üzümü 1 Yemek Kaşığı Soyulmuş Badem Yemek Tarifi Ay...


Dut Hoşafı Dut Hoşafı
Pratik Dut Hoşafı Tarifi

Dut Hoşafı Malzemeler 2 su bardağı kuru beyaz dut 1 su bardağı kuru ekşi kayısı 8 su bardağı su 1,5-2 su bardağı şeker Yemek Tarifi Dutu ayıklayın, soğuk suda yarı...


Karışık Komposto Karışık Komposto
Pratik Karışık Komposto Tarifi

Karışık Komposto Malzemeler 1/2 kg. Mevsim meyvesi 1,5 su bardağı Tozşeker 5 su bardağı Su Karanfil Yemek Tarifi Mevsim meyvelerini ayrı ayrı kaplara küçük küçük...


Kayısı Kompostosu Kayısı Kompostosu
Pratik Kayısı Kompostosu Tarifi

Kayısı Kompostosu (6 Kişilik) Malzemeler 250 gr Kuru Kayısı 6 Su Bardağı Su 1 Su Bardağı Tozşeker Yemek Tarifi Kayısıları sıcak suda yıkayıp süzün. 6 Su bardağı k...


Saray Kompostosu Saray Kompostosu
Pratik Saray Kompostosu Tarifi

Saray Kompostosu (4 kişilik) Malzemeler 250 gram balkabağı 1 cay bardağı kuru üzüm 1. 5 su bardağı tozşeker 4 su bardağı su 1 çay bardağı limon suyu Yemek Tarifi T...


Son Aranan Yemek Tarifleri

Lazanyayı tuzlu suda 10 dakika haşlanmaya bırakın. Tereyağı ve zeytinyağını geniş bir tavaya alıp doğranmış mantarı soteleyin.

Patatesi haşlayın. Rendenin ince tarafı ile rendeleyip, püre yapın. Ilık süte kuru maya ve kesmeşekeri ilave edip, kabartın.

Ramazan ayı boyunca sofralarımızı tatlandıran kadayıfı bayramda sevdiklerinize de ikram edin...

Bamyayı yıkayıp, ayıklayın. İnce kıyılmış soğanı zeytinyağında kavurun. Üzerine kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ilave edin.

Dereotunu ayıklayıp ince kıyın. Süzme yoğurdu, sarımsağı, dereotunu ve tuzu karıştırın ve kenara alın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri