Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Bıldırcın Kebap Tarifi | Kebaplar | Yemek Tarifleri
Bıldırcın Kebap
Pratik Bıldırcın Kebap Tarifi


Bıldırcın Kebap

Malzemeler


1 Adet Bıldırcın
1 Adet Bostan Patlıcan
30 gr Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Yemek Kaşığı Krema
2 Yemek Kaşığı Salça
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber

Yemek Tarifi


Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.
Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın.
Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun.
içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.

İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun.
200 derece fırında pişirin.
Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın.
Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Kabakları rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp pişirin.

Hamsiyi ayıklayın ve kılçıklarını çıkarın. Yıkayıp süzdükten sonra 4 su bardağı suda haşlayın.

Yumurta akı, tozşeker ve bir tutam tuzu kar haline gelene kadar çırpın. 4 adet büyük beze yapıp, yuvarlak şekil verin.

Un, süt kreması, nuar ve tavuk etini robottan geçirin. Maydanozu temizleyip kıyın.

Ispanakları yıkayıp kaynayan suda 1-2 dakika haşlayın. Süzüp elinizle sıktıktan sonra incecik kıyın ve geniş bir kaba alın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri