Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Avcı Kebabı Tarifi | Kebaplar | Yemek Tarifleri
Avcı Kebabı
Pratik Avcı Kebabı Tarifi

Malzemeler

1kg koyun eti
3adet soğan
2adet domates
2adet havuç
3adet patates
½ fincan bezelye
2kaşık margarin
2kaşık sıvıyağ
3bardak su
tuz

Yemek Tarifi

Bir tencerede yağları kızdırarak soğan ve etler kavurun, et suyunu salıp çeksin.
Domatesleri ekleyip karıştırın.
(30dk) Suyunu tuzunu ayarlayıp 1saat kaynamaya bırakın.
Zamanı dolunca da diğer sebzeleri ilave edin ve onlar da pişene kadar kısık ateşte kaynatmaya devam edin.
Sıcak olarak servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Un, kakao, tozşeker ve kabartma tozunu bir kaba alıp, kum gibi oluncaya kadar karıştırın.

Kabuğunu soyduğunuz patates ve havuçları küp küp doğrayın. İnce kıyılmış soğan ve dövülmüş sarımsakla birlikte tencereye alın.

İçecekler shaker’da soğutulur. Martini bardağının ağız kısmına portakal dilimi ve portakal kabuğu yuvarlak bir şekilde kesilip yerleştirilerek servis edilir.

Muzları soyup 2 tanesini püre haline getirin. Oda ısısında yumuşatılmış margarini bir kaba alıp şeker, 3 yumurta ve un ekleyerek mikserle çırpın.

Polat Renaissance İstanbul Hotel'in başarılı aşçısından keyifle yenilebilecek, hafif bir salata. Sofralarına renk katmak isteyenler bu salatayı mutlaka denemeli.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri