Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Avcı Kebabı Tarifi | Kebaplar | Yemek Tarifleri
Avcı Kebabı
Pratik Avcı Kebabı Tarifi

Malzemeler

1kg koyun eti
3adet soğan
2adet domates
2adet havuç
3adet patates
½ fincan bezelye
2kaşık margarin
2kaşık sıvıyağ
3bardak su
tuz

Yemek Tarifi

Bir tencerede yağları kızdırarak soğan ve etler kavurun, et suyunu salıp çeksin.
Domatesleri ekleyip karıştırın.
(30dk) Suyunu tuzunu ayarlayıp 1saat kaynamaya bırakın.
Zamanı dolunca da diğer sebzeleri ilave edin ve onlar da pişene kadar kısık ateşte kaynatmaya devam edin.
Sıcak olarak servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Keçiboynuzunu temizleyip havanda iyice ezin. Geniş bir tencereye alıp suyu ilave edin ve iyice karıştırıp kaynatın.

Lahanaların uç kısımlarını kesip kaynayan suya atın. 5 dakika haşlayıp süzün. Patates, havuç ve soğanı temizleyip küp küp doğrayın.

Un, su, zeytinyağı, tereyağı, maya, şeker ve tuzu bir kapta karıştırıp iyice yoğurun.

Toprak ya da bakır fırın kabına önce ince doğranmış sivribiber, küp şeklinde doğranmış domates ve yağı ekleyin.

Sütü kaynatın. Pirinç ve bir tutam tuz ilave edip ara sıra karıştırarak orta ateşte pişirin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri