Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Fiyonk Tarifi | Kanepe ve Ekmek | Yemek Tarifleri
Fiyonk
Pratik Fiyonk Tarifi


Fiyonk

Malzemeler


200 gr beyaz peynir (yumuşak)
1 dilim kaşar peyniri
2 dilim dana jambon
1 veya iki salatalık turşusu
Bir kaç tane mantar
3 dilim tost ekmegi

Yemek Tarifi


Peyniri çırparak tost ekmekğine önlü arkalı sürün.
Önce jambon, sonra kaşar ve tekrar jambon koyun.

Tost ekmeğini üzerine kapatın, üzerine turşu ve mantarıı koyun.
Tekrar tost ekmeği koyup maydanozla süsleyin.
Tabakta mevsim meyveleri ile servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Tavuk etini kaynar suda haşlayıp tuzunu ekleyin. Eti kevgirle bir tabağa alıp suyunu başka bir kaba süzün.

Patatesleri haşlayıp soyun. İri küpler halinde doğrayın. Havuçları küp şeklinde doğrayın.

Semizotunu iyice yıkadıktan sonra doğrayın. Beyaz peynir, dil peyniri ve kaşar peynirini küp küp doğrayın.

Antep yöresine özgü tennuri çorbası hem çok lezzetli hem de çok vitaminli. Sürmeli İstanbul Otel'in aşçıbaşı Bayram Dönmez'in tarifini mutlaka deneyin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri