Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Fiyonk Tarifi | Kanepe ve Ekmek | Yemek Tarifleri
Fiyonk
Pratik Fiyonk Tarifi


Fiyonk

Malzemeler


200 gr beyaz peynir (yumuşak)
1 dilim kaşar peyniri
2 dilim dana jambon
1 veya iki salatalık turşusu
Bir kaç tane mantar
3 dilim tost ekmegi

Yemek Tarifi


Peyniri çırparak tost ekmekğine önlü arkalı sürün.
Önce jambon, sonra kaşar ve tekrar jambon koyun.

Tost ekmeğini üzerine kapatın, üzerine turşu ve mantarıı koyun.
Tekrar tost ekmeği koyup maydanozla süsleyin.
Tabakta mevsim meyveleri ile servise sunun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Patlıcanları közleyin. Közlenen patlıcanların kabuklarını soyup, küp küp doğrayın.

Yumurta akı ve tozşekeri karıştırın. Üzerine toz fındık, hindistancevizi ve kayısıları ilave edin.

Parçalara ayrılmış eti bir fırın kabına alın. Üzerine kuyruk yağını ince şekilde serin. Tuz serpin ve su ekleyin.

Ciğerin zarını soyun. Yarım parmak eninde dilimlere doğrayın. Yıkayıp, sularını süzün. Ciğerlerin suyu iyice süzülüp, kuruyunca una bulayın. Kızgın sıvı yağa ikişer üçer atın.

Polat Renaissance Hotel'in usta aşçılarından Sevgililer Günü için leziz bir başlangıç yemeği. Somon, avakado ve babaganuş'un aşkla buluşması...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri