Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Fırında Peynirli Ekmek Tarifi | Kanepe ve Ekmek | Yemek Tarifleri
Fırında Peynirli Ekmek
Pratik Fırında Peynirli Ekmek Tarifi


Fırında Peynirli Ekmek

Malzemeler


6 Dilim Ekmek
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Su Bardağı Beyaz Peynir
1 Su Bardağı Kıyılmış Maydanoz
1 Adet Yumurta
Kırmızıbiber

Yemek Tarifi


6 dilim ekmeği ortadan ikiye kesin.
Üzerlerine 1 çorba kaşığı margarini sürün.
1 su bardağı beyaz peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz ve 1 adet yumurtayı karıştırın.
Kırmızıbiber ekleyin.

Hazırladığınız karışımı ekmeklerin üzerine sürün.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10 dakika kızartıp, servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Mantarları fırçalayarak yıkayın. Ardından büyüklüğüne göre 2’ye veya 4’e bölün.

Kıyma ve sucuk baharatını derin bir kaseye alın. Dövülmüş sarımsaığı ilave edip bütün malzemeyi iyice yoğrun.

Barbunyayı temizleyip bir tencereye alın. Üzerini bir parmak geçecek kadar su ekleyin.

Öncelikle çilekli jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Yıkanmış ve ayıklanmış çileği küp şeklinde doğrayın.

Tavuğu keskin bir bıçakla parçalara ayırıp iyice yıkayın. Bir tencerede margarini eritin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri