Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Denizaltı Tarifi | Kanepe ve Ekmek | Yemek Tarifleri
Denizaltı
Pratik Denizaltı Tarifi


Denizaltı (4 Kişilik)

Malzemeler


2 Adet uzun Ekmek
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Dövülmüş Sarmısak
225 gr Domates Sosu
Peynirle Tatlandırılmış Spagetti(pişmiş)
2 Dilim Jambon
2 Dilim Taze Kaşar

Yemek Tarifi


Fırını 180 derece ısıtın.
Bir fırın tepsisini hafifçe yağlayın.
2 adet ekmeği ikiye bölün.
Tereyağı ve sarmısağı karıştırıp, ekmek hamurlarının üzerine sürün.
Dilimleri fırın tepsisine yerleştirin.

Her ekmeğin üzerine spagettiden koyun.
Jambonu ince ince dilimleyin.
Spagettinin üzerine dilimleri yerleştirin.
Taze kaşar dilimlerini ince ince kesin.
Taze kaşar dilimlerinin spagettilerin üzerine çapraz şekilde yerleştirin.
Fırına sürerek 12 dakika pişirip servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Elif Kılıç'tan yaz aylarında da keyifle yenilebilecek pratik bir tatlı. Evde bulunan malzemelrle kolayca yapabileceğiniz bisküvili soğuk pastayı mutlaka deneyin.

Savayer bisküvileri kalıba yanları dolduracak şekilde döşeyin. Süt ile malzemeleri pişirin, mikserle çırpın. Aralara bir kat krema fıstık bir kat bisküvi döşeyin.

Etleri tuzlayıp biberleyin ve zeytinyağında birkaç dakika kavurun. Pırasayı parmak uzunluğunda kesin.

Çocuğunuz için eğlenceli lezzetler hazırlarken bir işbölümü yaparak onu da bu tatlı koşturmaya dahil edebilirsiniz.

Havuçların kabuklarını bir bıçak yardımıyle kazıyın. Sonra rendenin iri tarafı ile rendeleyin. Tavaya 1 çorba kaşığı sıvı yağı alın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri