Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Denizaltı Tarifi | Kanepe ve Ekmek | Yemek Tarifleri
Denizaltı
Pratik Denizaltı Tarifi


Denizaltı (4 Kişilik)

Malzemeler


2 Adet uzun Ekmek
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Dövülmüş Sarmısak
225 gr Domates Sosu
Peynirle Tatlandırılmış Spagetti(pişmiş)
2 Dilim Jambon
2 Dilim Taze Kaşar

Yemek Tarifi


Fırını 180 derece ısıtın.
Bir fırın tepsisini hafifçe yağlayın.
2 adet ekmeği ikiye bölün.
Tereyağı ve sarmısağı karıştırıp, ekmek hamurlarının üzerine sürün.
Dilimleri fırın tepsisine yerleştirin.

Her ekmeğin üzerine spagettiden koyun.
Jambonu ince ince dilimleyin.
Spagettinin üzerine dilimleri yerleştirin.
Taze kaşar dilimlerini ince ince kesin.
Taze kaşar dilimlerinin spagettilerin üzerine çapraz şekilde yerleştirin.
Fırına sürerek 12 dakika pişirip servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin.

Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Bulgur, kırmızıbiber, yumurta, tuz, kıyma ve irmik ile hamur yapın. Haşlanmış patatesi ilave edip yoğurun.

Çok pratik bir tatlı.

Yumurta ve toz şekeri çırpın. Önceden çırpmış olduğunuz şantiye ilave edin. Bu karışıma kayısı püresini ekleyerek karıştırın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri