Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Mantarlı Pirzola Tarifi | Et Yemekleri | Yemek Tarifleri
Mantarlı Pirzola
Pratik Mantarlı Pirzola Tarifi


Mantarlı Pirzola (2 Kişilik)

Malzemeler


1 Çorba Kaşığı Margarin
4 Adet Pirzola
1 Adet Soğan
4 Adet Mantar
1 Adet Biber
1 Adet Domates
Tuz , Karabiber

Yemek Tarifi


Tavaya margarini alın.
Karıştırarak eritin.
Pirzolaları yağda çevirin.
İyice pişince tavadan alın.
Yemeklik doğranmış soğanları tavaya koyup, üzerine iri iri doğranmış mantarları ekleyin.
Domates ve biberi küçük küçük doğrayıp, tavada karıştırın.

Tuz ve karabiberi ekleyin.
10 dakika daha pişirin.
İçine yeniden pirzolaları ekleyip, pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bekleterek çözülmesini sağlayın. Düz bir zemine yayıp büyükçe bir bardakla kesin.

Etin yoğun olarak Kars mutfağından ismiyle de çekici bir yemek tarifi..

Labada kurutulur ve tohum kısımları 4 su bardağı suda haşlanır. Üzerine süt ve tereyağı eklenerek sıcak servis yapılır.

Vişneli jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Küçük tart kalıplarını suyla ıslatıp içlerine jöleyi paylaştırın.

Yeşil mercimeği bir gece öncesinden ıslatın. 2 su bardağı su ile haşlayın ve süzün.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri