Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Mantarlı Antrikot Tarifi | Et Yemekleri | Yemek Tarifleri
Mantarlı Antrikot
Pratik Mantarlı Antrikot Tarifi


Mantarlı Antrikot (4 Kişilik)

Malzemeler


1/2 Kg Antrikot
3 Adet Soğan
1.
5 Su Bardağı Mantar
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
1 Çay Kaşığı Karabiber
Tuz

Yemek Tarifi


2 Çorba Kaşığı sıvı yağı tavaya koyup kızdırın.
Mantarları irice doğrayıp, yağın içine atın.
Piyazlık doğradığınız soğanları da bu yağa ilave edin.
Birkaç dakika karıştırıp kavurun.
Tuzunu serpin.

Etleri de tavaya yerleştirip, ters-yüz ederek kızartın.
Karabiber ve tuz serpip ocaktan alın.
Arzu ederseniz pilav ile birlikte servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Kıymayı, zeytinyağında sarımsaklarla beraber kavurun. Salça ve naneyi ekleyip birkaç kere karıştırın.

İtalyan mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden biri olan Ravioli, üç aşamalı bir yemek. Crowne Plaza Hotel'in usta aşçısı Ali Elikkaya sizler için anlattı...

Unları, pudra şekerini, tuzu ve mayayı büyük bir kapta karıştırın. Yağı ve yeterince ılık suyu ekleyip yumuşak bir hamur yapın.

Mantarları temizleyip, yıkayarak ince ince doğrayın. Üzerine yumurtaları kırın.

Fırını 150 dereceye getirerek ısıtın. Fırın tepsisini alüminyum folyo ile kapladıktan sonra 1 yemek kaşığı tereyağını folyonun üzerine sürün.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri