Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kağıtta Pastırma Tarifi | Et Yemekleri | Yemek Tarifleri
Kağıtta Pastırma
Pratik Kağıtta Pastırma Tarifi


Kağıtta Pastırma

Malzemeler


100 gr.
İnce Dilimlenmiş Pastırma
2 Domates
3 Sivribiber
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
4 Dal Maydanoz
6 Dilim Limon
6 Alüminyum Folyo (15 x 15cm.
)

Yemek Tarifi


15 x 15 kesilmiş 6 alüminyum folyonun iç kısımlarını tereyağı ile yağlayın.
İkişer dilim pastırmayı üzerlerine yerleştirin.
Pastırmaların üzerine 5?er dilim domates, yemeklik doğranmış bir miktar yeşil biber, maydanoz ve limon dilimi ile fındık büyüklüğünde tereyağını sırasıyla dizin.

Alüminyum folyoları katlayarak kapatın.
Orta hararetli fırında 20 - 25 dakika kadar pişirerek servis yapın

Son Aranan Yemek Tarifleri

Taze soğan, ve maydanozu incecik kıyın. Et, taze soğan, maydanoz, zeytinyağı, tuz ve baharatları yağlı kağıda koyun.

Neslihan Hanım'dan çölyaklılar için ekmek tarifi

Batı Ege mutfağından rezene ile tatlandırılmış bir kuzu eti yemeği...

Yufkayı düz bir zemine yayıp, bir tutam tuzla çırptığınız yumurta akını üzerine sürün.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri