Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kağıtta Pastırma Tarifi | Et Yemekleri | Yemek Tarifleri
Kağıtta Pastırma
Pratik Kağıtta Pastırma Tarifi


Kağıtta Pastırma

Malzemeler


100 gr.
İnce Dilimlenmiş Pastırma
2 Domates
3 Sivribiber
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
4 Dal Maydanoz
6 Dilim Limon
6 Alüminyum Folyo (15 x 15cm.
)

Yemek Tarifi


15 x 15 kesilmiş 6 alüminyum folyonun iç kısımlarını tereyağı ile yağlayın.
İkişer dilim pastırmayı üzerlerine yerleştirin.
Pastırmaların üzerine 5?er dilim domates, yemeklik doğranmış bir miktar yeşil biber, maydanoz ve limon dilimi ile fındık büyüklüğünde tereyağını sırasıyla dizin.

Alüminyum folyoları katlayarak kapatın.
Orta hararetli fırında 20 - 25 dakika kadar pişirerek servis yapın

Son Aranan Yemek Tarifleri

Unun ortasını havuz gibi açarak, süt, yumurta, yağ, tuz ve sirkeyi ekleyip sert olmayan bir hamur yoğurun. Hazırladığınız hamuru 10 dakika dinlendirdikten sonra beş parçaya bölün.

Patatesleri soyup çatalla ezin. Havuzları temizleyip rendeleyin. Patates, bezelye ve havucu bir kapta karıştırın.

Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifleri

Bir kaseye kepekli ve beyaz un konup karıştırılır. Tereyağı veya margarin parçalara ayrılıp konur ve parmak uçları ile birbirine yedirilir.

Biberleri közleyip kabuklarını soyun. Rokayı temizleyip kıyın. Sarımsağı temizleyip ezin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri