Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kavunlu Jöle Tarifi | Diğer Tatlılar | Yemek Tarifleri
Kavunlu Jöle
Pratik Kavunlu Jöle Tarifi


Kavunlu Jöle (4 Kişilik)

Malzemeler


1 Adet Orta Boy Kavun
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
3/4 Sy Bardağı Vişne
4-5 Adet Mürdüm Eriği

Yemek Tarifi


Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın.
Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın.
Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin.
Jölenin içine ekleyin.

Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın.
Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın.

Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın.
Kavunun içine doldurun.
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Soğanı soyup küp küp doğrayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı kavurun.

Bayram için değişik bir tatlı tarifi...

13 yaşındaki Merve Gül Başaran'dan kolay bir pasta tarifi

Ekranların Japon yıldızı AYUMİ TAKANO, pratikyemektarifleri.gen.tr okuyucuları için Japon mutfağına özgü bir pilav tarifi verdi. Şitaki mantarlı tavuklu japon pilavını çok beğeneceksiniz.

Çocuklar için bol vitaminli, vitamin değeri çok yüksek bir çorba tarifi. Serimaris Geredeli'nin tarifini mutlaka deneyin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri