Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kavunlu Jöle Tarifi | Diğer Tatlılar | Yemek Tarifleri
Kavunlu Jöle
Pratik Kavunlu Jöle Tarifi


Kavunlu Jöle (4 Kişilik)

Malzemeler


1 Adet Orta Boy Kavun
1 Paket Meyve Jölesi
2 Adet Nektar
2 Adet Orta Boy Armut
3/4 Sy Bardağı Vişne
4-5 Adet Mürdüm Eriği

Yemek Tarifi


Kavunun içini bir kaşık yardımıyle çıkarın.
Jöleyi paketin üzerindeki tarifteki gibi hazırlayın.
Kavunun içinden çıkardığınız parçaları blendırdan geçirin.
Jölenin içine ekleyin.

Nektarları, armutları ve erikleri küçük küçük parçalar halinde doğrayın.
Vişne tanelerinin çekirdeklerini çıkarın.

Meyveleri kavunlu jöleyle karıştırın.
Kavunun içine doldurun.
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Lahanayı büyükçe dilimledikten sonra bir kaseye koyup tuz serpin.

Soğanı, yarım demet maydanozu, domatesi ve sivribiberi doğrayıp bir kapta birleştirin.

Kayısılar bir kaba konup, soğuk su ile örtülüp bir gece bekletilir. Yumuşayan kayısılar bir tencereye suyu ile birlikte alınır.

Kaynayan 2 su bardağı suya 1 küçük tabak pilici, ufak doğranmış havucu ve çok küçük kesilmiş soğan ekleyin.

Makarnayı haşlayıp süzün. Roka ve kırmızı biberi ince kıyın. Makarnayı çukur bir kaba alın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri