Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Kremalı Mantar Çorbası Tarifi | Çorbalar | Yemek Tarifleri
Kremalı Mantar Çorbası
Pratik Kremalı Mantar Çorbası Tarifi


Kremalı Mantar Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler


7-8 Adet Mantar
1/2 Soğan
125 gr.
Margarin
2 Çorba Kaşığı Un
1/2 Su Bardağı Süt
1 Et Suyu Tableti
3.
5 Su Bardağı Su
1/2 Paket Krema
Tuz
Üzerine: 1 Çorba Kaşığı Tereyağı

Yemek Tarifi


Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın.
Teflon tavada sote edin.

Ayrı bir kapta margarini eritin.
2 Çorba kaşığı unu kavurun.
Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin.

3.
5 su bardağı suyu ekleyin.

Sote edilmiş mantarları da tencereye alın.
Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin.
tencereyi ocaktan alın.

Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Tavuk etini haşlayıp tel tel ayırın. Oğanları küp şeklinde doğrayıp tuzla ovun. Domatesleri soyup kuşbaşı doğrayın.

Patlıcanı közleyip, kabuklarını soyun ve incecik kıyın. Limon suyunu ilave edin.

Buğdayı 15 dakika haşlayın. Biberleri yıkayıp çekirdeklerini temizleyin ve küp küp kesin.

Margarini eritip soğutun.Pudra şekeri ile iyice çırpın. Çırpmaya ara vermeden yumurtaları birer birer ilave edin.

Farklı mutfakları denemek isteyenler için yepyeni bir tat. Polat Renaissance Hotel'den Ramazan Kemerpınar, Avusturya mutfağına ait olan Gulaş çorbasını sizler için anlattı...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri