Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Gulaş Çorbası Tarifi | Çorbalar | Yemek Tarifleri
Gulaş Çorbası
Pratik Gulaş Çorbası Tarifi


Gulaş Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler


1 Çorba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Dana Eti
1 Adet Soğan
1 Adet Patates
1 Adet Kereviz
4 Su Bardağı Su
1 Adet Kırmızıbiber
1 Tatlı Kaşığı Salça
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Beyazbiber

Yemek Tarifi


Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın.
1 Adet soğanı rendeleyin.
Etle birlikte yağda kavurun.
Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin.
4 su bardağı suyu ilave edin.

Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın.
Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin.
Tuz ve beyazbiberi katın.
Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Derin bir kabın içine un, yumurta ve tuzu alarak iyice yoğurun. 1 cm kalınlığında açın

Reçellik güllerin yapraklarını ayıklayıp yıkayın ve süzün. Gül yapraklarını tencereye alıp şeker ve limon suyunu ekleyin.

Un, ruşeym ve tuzu büyük bir kaseye koyun. Tereyağını ekleyip küçük ekmek kırıntıları haline gelinceye kadar parmak uçlarınızla ufalayın.

Ton balığının yağını süzdükten sonra derin bir kaba alıp bir çatalla ezin.

Vişneleri oda sıcaklığına getirip blendere alın. Üzerine 2 çorba kaşığı pudra şekerini ekleyip birlikte çekin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri