Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Gulaş Çorbası Tarifi | Çorbalar | Yemek Tarifleri
Gulaş Çorbası
Pratik Gulaş Çorbası Tarifi


Gulaş Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler


1 Çorba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Dana Eti
1 Adet Soğan
1 Adet Patates
1 Adet Kereviz
4 Su Bardağı Su
1 Adet Kırmızıbiber
1 Tatlı Kaşığı Salça
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Beyazbiber

Yemek Tarifi


Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın.
1 Adet soğanı rendeleyin.
Etle birlikte yağda kavurun.
Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin.
4 su bardağı suyu ilave edin.

Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın.
Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin.
Tuz ve beyazbiberi katın.
Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Margarini eritip ılıtın. Yumurtanın sarısını ve akını ayırın. Yumurta

Tavuk etini küçük küpler şeklinde doğrayın. Soğanın kabuğunu soyun kıyın.

Patatesleri haşlayıp, soyun. Bir adet şişe üç adet patates parçası, üç adet hindi parçası ve 3 adet soğan parçası sığıyor.

Somonun derisini çıkarın ve iri küpler halinde, ayıklanmış pırasaları ise iki parmak kalınlığında doğrayın

Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri