Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Gulaş Çorbası Tarifi | Çorbalar | Yemek Tarifleri
Gulaş Çorbası
Pratik Gulaş Çorbası Tarifi


Gulaş Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler


1 Çorba Kaşığı Tereyağı
150 gr Kuşbaşı Dana Eti
1 Adet Soğan
1 Adet Patates
1 Adet Kereviz
4 Su Bardağı Su
1 Adet Kırmızıbiber
1 Tatlı Kaşığı Salça
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Beyazbiber

Yemek Tarifi


Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın.
1 Adet soğanı rendeleyin.
Etle birlikte yağda kavurun.
Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin.
4 su bardağı suyu ilave edin.

Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın.
Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin.
Tuz ve beyazbiberi katın.
Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Çırağan Palace Kempinski Hotel'in muhteşel restoranı Laledan'ın mutfak şefi Tuncay Terzioğlu'dan çok özel bir tarif. Safran soslu ve eşsiz sunumuyla...

13 yaşındaki Merve Gül Başaran'dan pratik ve lezzetli bir tarif...

Osman Salkım'dan rakı masalarına özel bir meze tarifi

Ayıklanmış fasulyeleri yıkayıp bir tencereye dizin. Her dizdiğiniz sıraya domates, soğan, şeker, tuz ve limondan serpiştirin.

Bol vitaminli ve çocukların çok seveceği bir içecek. Farklı meyvelerle sabah kahvaltıları için hazırlayabilirsiniz.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri