Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Aş Çorbası Tarifi | Çorbalar | Yemek Tarifleri
Aş Çorbası
Pratik Aş Çorbası Tarifi

Aş Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler

2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 2 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Salça 150 gr.
Kıyma 1 Adet Etsuyu Tableti 1 Su Bardağı Su 1 Çay Bardağı Haşlanmış Nohut 1 Çay Bardağı Haşlanmış Yeşil Mercimek Karabiber 1 Çay Bardağı Erişte Tuz, Kırmızıbiber, Nane

Yemek Tarifi

Kıymayı, tuz ve karabiberle yağurun.
Küçük parçalar koparın.
Elinizde yuvarlayarak minik köfte şekli verin.
Soğanları yemeklik doğrayın.
Kızdırılmış sıvı yağda kavurun.
Salçayı da ilave edip karıştırın.
Köfteleri de soğanın yanına alıp dikkatlice çevirmeye devam edin.
Etsuyu tabletini ve 4 su bardağı suyu ilave edin.
Kaynayınca mercimek ve nohutu katın.
En son olarak erişteleri ilave edin.
Kapağını kapatıp 10 dakika daha pişirin.
Üzerine kırmızıbiber ve nane serpip servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Tüm malzemeler kırık buzla blender’da karıştırılır. Kokteyl bardağına konularak pipet eşliğinde servis edilir.

Ramada Plaza İstanbul Otel Pasta Şefi Kamil Ceviz'den taze meyvelerle yapılmış çok basit ve lezzetli bir tart tarifi... Yemesi de bir o kadar keyifli

Eresin Crown Hotel'in mutfak şefi Şerafettin Karadeniz'den çok özel bir tarif... Sunumu da bir o kadar iştah açıcı...

Frambuazları çözülmesi için bekletin. Çözülen frambuazları bir kapta portakal suyu veya portakal likörü ile ezerek karıştırın ve püre haline getirin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri