Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Aş Çorbası Tarifi | Çorbalar | Yemek Tarifleri
Aş Çorbası
Pratik Aş Çorbası Tarifi

Aş Çorbası (4 Kişilik)

Malzemeler

2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 2 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Salça 150 gr.
Kıyma 1 Adet Etsuyu Tableti 1 Su Bardağı Su 1 Çay Bardağı Haşlanmış Nohut 1 Çay Bardağı Haşlanmış Yeşil Mercimek Karabiber 1 Çay Bardağı Erişte Tuz, Kırmızıbiber, Nane

Yemek Tarifi

Kıymayı, tuz ve karabiberle yağurun.
Küçük parçalar koparın.
Elinizde yuvarlayarak minik köfte şekli verin.
Soğanları yemeklik doğrayın.
Kızdırılmış sıvı yağda kavurun.
Salçayı da ilave edip karıştırın.
Köfteleri de soğanın yanına alıp dikkatlice çevirmeye devam edin.
Etsuyu tabletini ve 4 su bardağı suyu ilave edin.
Kaynayınca mercimek ve nohutu katın.
En son olarak erişteleri ilave edin.
Kapağını kapatıp 10 dakika daha pişirin.
Üzerine kırmızıbiber ve nane serpip servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Özellikle sakatat sevenlerin beğeneceği pilavlı kuzu böbreğini, yeşil salata ile servis edebilirsiniz. Büyük, derin bir tavada, tereyağ ve rafine yağı orta ateşte eritiniz.

Akşamdan ıslattığınız börülceyi haşlayıp süzün. Brüksel lahanalarını şeker eklediğiniz suda yumuşayana kadar haşlayın.

Avokadoları ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın. İki parçanın kabuklarını soyup püre haline getirin.

Ramada Plaza İstanbul Hotel aşçılarından Ercan Erkan'dan sunumu ve lezzetiyle muhteşem bir yemek. Mutlaka deneyin...

Kabakları soyun ve tuzlu suda hafif çiğ kalacak şekilde pişirin. Süzgece alıp suyunu süzdürün.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri