Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Etli Ekmek Tarifi | Börek ve Poğaçalar | Yemek Tarifleri
Etli Ekmek
Pratik Etli Ekmek Tarifi


Etli Ekmek

Malzemeler


5 Su Bardağı Un
2.
5 Su Bardağı Su
1 Tatlı Kaşığı Tuz
İç Malzemesi
500 gr Kıyma
2 Soğan
Karabiber , Tuz
1 Çorba Kaşığı Tereyağı

Yemek Tarifi


Bir kapta un, tuz ve suyu karıştırıp yoğurun.
Kulak memesi yumuşaklığına gelen hamurdan yumruk büyüklüğünde 20 küçük parça koparın.

Her parçayı teker teker küçük birer daire şeklinde açın.

İnce doğranmış soğanı kıyma ile birlikte kavurun.
Tuz ve karabiber ilave edin.

Hazırlanan iç malzemesinden bir iki kaşık yuvarlak hamurun yarısına yayın, diğer tarafı üzerine kapatın.
Hamur ve malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün.

Teflon tavada veya sacda hamurları önlü arkalı pişirin.
Üzerine tereyağı sürüp sıcak olarak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

öncelikle pide içlerini hazırlayın. Bunun için, kıymayı margarinde kavurun. 2 adet biberi küçük doğrayıp, kıymaya ekleyin ve kavurmaya devam edin.

Öncelikle hamuru hazırlayın. Bunun için yumurta ve pudraşekerini çırpın.

Kosova mutfağına ait olan bir menemen tarifi...

Pirinci haşlayıp, süzün. Sütü ilave edip, orta ateşte pişmeye bırakın. Süt kaynama noktasına geldiğinde tozşekeri ekleyin.

İlk olarak tavuk göğüslerini rulo yaparak ya da kesip üst üste koyarak kübik bir sekile getirin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri