Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Çin Böreği Tarifi | Börek ve Poğaçalar | Yemek Tarifleri
Çin Böreği
Pratik Çin Böreği Tarifi


Çin Böreği (4 Kişilik) (Çin Mutfağı)

Malzemeler


1 adet yufka
6 çorba kaşığı çok ince doğranmış lahana
1 adet soğan
1 adet havuç
1,5 çorba kaşığı sıvı yağ
4 çorba kaşığı soya filizi
1 çay kaşığı tuz

Yemek Tarifi


Sıvı yağı geniş bir tavada kızdırın.
Lahana, ince kıyılmış soğan, rendelenmiş havuç, soya filizi ve tuzu ilave edip 5 dakika kavurun.

Yufkayı dört eşit üçgen parçaya bölün.

Hazırladığınız içi yufkaların geniş tarafına paylaştırın.
Kalın sigara böreği şeklinde sarın.
Böreklerin her iki tarafını da kızdırılmış bol sıvı yağda kızartı Sıcak olarak servis yapın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Un, zeytinyağı, kekik, tuz ve suyu çukur bir kaba alıp karıştırın.

Bayram sofralarını renklendirecek ve tatlandıracak bir kebap tarifi. The Marmara Pera Hotel'in mutfak şefi Abdullah Yanık sizler için anlattı...

Batı Ege'nin lezzetli otlarından köremen ile yapılan bir börek.

Tavuk göğsünü kuşbaşı şeklinde doğrayın ve yarım çay bardağı su ile birlikte kısık ateşte pişirmeye bırakın.

Sütü bir tencereye alın. Parmak değecek derecede ısıtın. Tozşeker ve mayayı ekleyin. Derin bir kaba unu havuz gibi açın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri