Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Bezeli Mövenpick dondurma ağacı
Bezeli Mövenpick dondurma ağacı
Pratik Bezeli Mövenpick dondurma ağacı Tarifi

Yılbaşına tatlı ve ferah bir başlangıç için Azzur Restaurant'ın genç yeteneği Alpay Zaman'ın bezeli dondurma ağacı tarifini mutlaka deneyin...

Malzemeler: 4 kişilik
beze için: 7 yumurta beyazı
500 gr toz şeker
mövenpick vanilya, çilek, ceviz ve mango dondurmaları

Hazırlanışı: Beze için, şeker kısık ateşte eritilir. Yumurta beyazı ile karıştırılıp iyice çırpılır. İyice kabaran beze sıkma torbasına konulur. Ve silikon pişirme tepsisine istenilen şekilde sıkılır. 100 derecede 1 saat kadar pişirilir. Mövenpick’in özel dondurmaları katlar arasına konulur ve servis edilir.

Aşçının notu: Bu dondurma ağacını istediğiniz dondurma çeşitleriyle yapabilirsiniz.


Yılbaşına tatlı ve ferah bir başlangıç için Azzur Restaurant'ın genç yeteneği Alpay Zaman'ın bezeli dondurma ağacı tarifini mutlaka deneyin...

Son Aranan Yemek Tarifleri

Bezelyeyi tencereye alarak suyu ilave edin. İyice haşladıktan sonra püre haline getirin.

Sütü kaynatın. Pirinç ve bir tutam tuz ilave edip ara sıra karıştırarak orta ateşte pişirin.

Soğanı ince ince kıyın. Biberleri doğrayın. Bir tavada soğan ve biberi kıymayla birlikte 5 dakika kadar kavurun.

Kayısıların alt kısımlarında çarpı biçiminde ince yarıklar açıp kaynar suya atın. Hemen soğuk suya çıkarıp süzün, kabuklarını soyun. Yarıya bölün ve çekirdeklerini çıkarın.

Patlıcanları közleyin. Közlenen patlıcanların kabuklarını soyup, küp küp doğrayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri